צ'ילי בקר ובירה עם בישולים איטיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אפיית קקאו, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-20 דקות. נסו בשר בקר ובירה צ'ילי לבישול איטי, בישול איטי דלעת בירה צ'ילי, ו תנור איטי יום ראשון: בירה ברביקיו בקר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בשקית פלסטיק גדולה לאחסון מזון, מניחים בשר וקמח; שקית חותם ולנער את המעיל. במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בשר בקר בשמן, ערבוב מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מניחים בשר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ