בשר בקר ולחם תירס עטוף בעלים של בננה
בשר בקר ולחם תירס עטוף בעלים של בננה יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 40 מנות. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו עלי בננה, זיתים, 2 כפות. רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה, דגים עטופים עלי בננה עם צ'ילה ראג' ס וקרמה, ו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב חום במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
להוסיף בשר; לבשל 3 דקות. או עד שחום באופן שווה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים רסק עגבניות, צימוקים וזיתים; מערבבים היטב. להפחית את החום בינוני; מבשלים 10 דקות. או עד שנוזל נספג, ערבוב מדי פעם.
בינתיים, להכין את הבלילה מאפין תירס לפי ההוראות על החבילה; להפריש.
חותכים שישה ריבועים 10 אינץ ' מעלי בננה; קישוטים מילואים לשימוש מאוחר יותר. מחזיק 1 של עלי הבננה עם מלקחיים, לעבור במהירות עלה מעל צורב גז על חום בינוני כמה פעמים עד גמיש. (לא לחמם יותר מדי עלה או שזה יהפוך שביר.)
מורחים על 1/4 כוס הבלילה מאפין תירס לתוך 3 אינץ ' מרובע במרכז הצד החלק של עלה בננה; העליון עם כ 1/3 כוס של תערובת הבשר. מקפלים מעל צדדים וקצוות של עלה כדי לסגור לחלוטין את המילוי. חזור לעשות שש מנות. קשרו כל חבילה ברצועה דקה מעלי הבננה.
מניחים על מדף בתבנית אפייה 15x10x1 אינץ'.
אופים 20 דקות. או עד שקיסם עץ מוכנס למרכזים יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.