בשר בקר טחון וביסקוויטים
המתכון ניתן להכין ביסקוויטים בקר טחון בערך 40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 567 קלוריות. 5 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש אפונה, רוטב עגבניות, סלרי ופלפל. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון בשר בקר טחון וביסקוויטים, בשר בקר טחון וביסקוויטים, ו בשר בקר טחון וביסקוויטים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הסלרי והבצל על אש בינונית, עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הקמח, המלח, האורגנו והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים רוטב עגבניות ואפונה; מבשלים במשך 5 דקות.
מעבירים ל-13 אינץ ' משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. ביסקוויטים נפרדים; מסדרים מעל תערובת בקר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 20 דקות או עד שהביסקוויטים מזהיבים והגבינה נמסה.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.