בשר בקר כתום ואספרגוס מוקפץ
בשר בקר כתום ואספרגוס מוקפץ נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, עמילן תירס, אורז ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 72%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר כתום ואספרגוס מוקפץ, מוקפץ בקר ואספרגוס, ו מוקפץ בקר ואספרגוס.
הוראות
בקערה קטנה מקציפים את עמילן התירס, מיץ התפוזים, הבצל, רוטב הסויה, הדבש, הג ' ינג ' ר והשום עד לקבלת תערובת אחידה; מניחים בצד.
במחבת גדולה או בווק, מטגנים את האספרגוס, הפלפל והגזר בשמן במשך 2-3 דקות או עד שהירקות רכים פריכים.
מערבבים תערובת עמילן תירס ומוסיפים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.