קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בשר בקר מבושל איטי Stroganoff

בשר בקר מבושל איטי Stroganoff
מתכון בשר בקר מבושל איטי Stroganoff יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה בערך 2 שעות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 875 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, צ'אק בקר צלי, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל תנור הולנדי על חום גבוה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, בשר חום במשך 3 עד 5 דקות להעיף ולבשל עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים את הבשר לבישול איטי ומוסיפים בצל, שום, מרק בשר, ווסטרשייר, חרדל, חומץ, שרי ועלי דפנה. העונה עם 1/2 כפית כל מלח ופלפל. לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
3
כאשר הבשר מתפרק-מכרז, לגרוס לתוך נתחים, להסיר ולזרוק כל חלקי שומן. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
העברת נוזל לסיר בגודל בינוני מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
לטאטא בקמח, לטפל אין גושים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
6
מוסיפים שמנת חמוצה ומקציפים לשלב. מבשלים במשך 3 עד 4 דקות כדי לאפשר רוטב להתעבות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה ומחלקים בין קערות בודדות. למעלה עם בשר ורוטב כפית על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים עם פטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר