בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף
מתכון בשר בקר איטי מבשל סטרוגנוף יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 7 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מספק 30 מנות. עם 148 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פפריקה, פטרוזיליה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, ו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בשר, פטריות, בצל ושום בבישול איטי.
מוסיפים מרק ופפריקה. מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 7 עד 8 שעות (או על גבוה 5 שעות).
מערבבים קמח, שמנת חמוצה וחרדל עד מעורבב.
מוסיפים למרכיבים בבישול איטי; מערבבים היטב. לבשל, מכוסה, על 15 דקות נמוכות. בינתיים, לבשל אטריות לפי הוראות על חבילה, השמטת מלח.
אטריות ניקוז; מניחים בקערה גדולה הגשה.
מוסיפים תערובת בשר; מערבבים קלות.