בשר בקר מלוח ואטריות
בשר בקר מלוח ואטריות דורשות כ-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 475 קלוריות, 27 גרם חלבון ו-25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם קמח, בשר טחון, אטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 53%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אטריות מחבת מלוחות, עוף מלוח עם אטריות אסייתיות ותבשיל בקר מלוח.
הוראות
במחבת גדולה, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא אינו ורוד יותר; לנקז. מערבבים פנימה את המרק, הרוטב והפטריות. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 5 דקות.
בקערה קטנה מערבבים קמח ומים עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתוך תערובת בקר. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.