בשר בקר משופד ברוטב צדפות
בשר בקר משופד ברוטב צדפות נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם שמן צמחי, ציר עוף, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. פשוט מאוד בשר בקר וברוקולי ברוטב צדפות, צ'ילי בקר עם ברוקולי ורוטב צדפות, ו בקר מוקפץ ברוטב צדפות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
משרים את שיפודי העץ במים חמים עבור 1 hr לפני שאתה רוצה להשתמש בהם. זרוק את הבשר לתוך קערה עם רוטב סויה ושמן שומשום ולהשאיר לזמן מה, רצוי 1 hr. Thread על שיפודים ומקררים עד שאתה צריך אותם. ניתן לעשות עד 1 יום קדימה.
מחממים מחבת עד חם מאוד, ואז מפזרים את הבשר עם קצת שמן. לתלות את הקצוות ללא בשר של שיפודים על הצד של המחבת כך שהם קלים להפוך. אלה צריכים לבשל מהר ומהר, כך לחשוב על חום, חום ועוד חום. להפוך אותם כל 30 שניות או כך; לבשל 4-5 דקות בסך הכל. הם צריכים להיות קצת פריך בחוץ אבל מבושל בפנים.
מחממים את רוטב הצדפות עם המניה, ואז מורידים את החום ומערבבים את הצ ' ילי הפרוס ובצל האביב. כף מעל הבשר ומגישים עם פלחי הלימון.