בשר בקר עם בירה
בשר בקר עם בירה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא בירה, עלה דפנה, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. נסו בריסקט בטעם בירה עם בצל, צ'ילה ובירה בריסקט מטוגן, ו חזה בריסקט בטעם בירה עם גזר וגזר לבן (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף חזה בקר עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף בריסקט למחבת; לבשל 10 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הוסף 1/4 כוס מים למחבת, ערבוב כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים בצל וגזר לבן; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מניחים תערובת בצל, חומץ, עלה דפנה, ובירה בסיר חשמלי איטי גדול.
מניחים חזה בקר על גבי תערובת בצל. לכסות ולבשל על נמוך במשך 8 שעות. להשליך עלה דפנה.
חותכים בריסקט באלכסון על פני התבואה לפרוסות דקות.