קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

בשר בקר עם רוטב Tomatillo צ'יפוטלה

בשר בקר עם רוטב Tomatillo צ'יפוטלה
בשר בקר עם רוטב Tomatillo צ'יפוטלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 457 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לכם שום, עגבניות, פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. , שהוא מוצק. נסו צ'יפוטלה מייפל ברביקיו חזה בקר, צ'יפוטלה מייפל ברביקיו מתכון חזה בקר, ו צ'יפוטלה-ליים עוף צלוי עם רוטב Tomatillo (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את tomatillos, פלפלים צ ' יפוטלה, רוטב עגבניות, מים, מלח, וסוכר חום בקערת העבודה של מעבד מזון, ולהשתלב עד חלקה. תניח את התערובת בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הזית בסיר לחץ עם המכסה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל ושום עד הבצל הם שקופים, כ 3 דקות. זרוק את חזה הבקר לתוך סיר הלחץ, וצרוב אותו משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
3
יוצקים את תערובת tomatillo מעל חזה הבקר, מביאים לרתיחה, ומניחים את המכסה על התנור. כאשר הלחץ עולה, להגדיר את החום כך תנור מפתחת לחץ בינוני, ומבשלים 1 שעה ו 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
4
אפשר לסיר לשחרר לחץ בכוחות עצמו (ללא שימוש בשחרור מהיר), ולהסיר את חזה הבקר.
5
מגישים חם, עם רוטב tomatillo בצד.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

שיראז, Tempranillo, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לבשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לוק סירה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
לוק סירה
לוק סירה
לוק סירה הוא אדום בעל גוף מלא ארוז עם צבע עמוק, ריכוז של טעמים ואלגנטיות קטיפה. היין פותח עשיר ונועז, המציע פלפל, ליקריץ, שוקולד מריר ותבלינים ואחריו אוכמניות, ופירות מסוכרים. גימור ארוך מדגיש את הבשלות והמורכבות של היין.