אם יש לכם אגוז מוסקט, בשר טחון, התזה של חומץ בלסמי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד צוף אגבה אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם סופת בלילת שוקולד בראוני כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: דלעת בלוט ממולאת בבשר בקר, בשר בקר טחון ממולא בלוט סקווש, ו Butternut סקווש אטריות טורקיה בולונז ממולא בלוט סקווש עם נמס Gruyere: שתי דרכים.