קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

בשר בקר צלוי עם רוטב אסייתי פשוט

בשר בקר צלוי עם רוטב אסייתי פשוט
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? בשר בקר צלוי עם רוטב אסייתי פשוט יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 500 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, זנגביל שורש חתיכת ס " מ, סוכר גלגלית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 94% וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר בקר צלוי, בשר בקר בשר בקר בשר בקר צלוי, ו בשר צלוי של בשר בקר ורוטב פורט.

הוראות

1
להבקיע את השומן על הבשר בתבנית קריס-קרוס.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
2
מערבבים יחד את חמשת התבלינים והסוכר, ואז מתבלים היטב עם מלח ופלפל. לשפשף את כל הבשר, ואז לעזוב כדי להשרות, רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכרסוכר
בקרבקר
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
3
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כאשר מוכן לבשל, לשפשף את השמן על כל הבשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
5
מחממים מחבת מחבת או, אם מזג האוויר טוב, ברביקיו. אתה צריך להשאיר את מחבת המחבת במשך 10-15 דקות כדי לוודא שהוא מקבל ממש חם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מניחים את הבשר, שומן בצד למטה, על מחבת ולהשאיר לבשל במשך 5-10 דקות עד השומן מתחיל להמיס (המטבח יהיה כנראה די מעושן כדי לוודא שיש לך מאוורר מחלץ מופעל). הפוך את הבשר מעל ומבשלים 5 דקות יותר עד שהוא משחימים היטב בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים בתוך פח קלייה, ואז לבשל בתנור במשך 30 דקות עבור נדיר (15-20 דקות יותר עבור בינוני, או 30-40 דקות יותר עבור עשוי היטב). לכסות ולהשאיר לנוח במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
כדי להפוך את הרוטב, לקצץ את הגבעולים מן כוסברה ולמקם אותם במחבת יחד עם המניה, שום, זנגביל, רוטב צדפות והחלק הלבן של בצל האביב. מביאים לרתיחה, ואז לעזוב להתבשל להחדיר במשך 10 דקות. מסננים, ואז קוצצים את עלי כוסברה ומניחים את הרוטב יחד עם פרוסות בצל האביב הירוק לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
בצל אביבבצל אביב
כוסברה.כוסברה.
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
רוטברוטב
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק