קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלי בקר

בשר בקר צלי בקר
בשר בקר צלי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, כדי 6 שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3204 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה בקר צלוי בסיר, בשר בקר מיידי, ו בשר בקר מיידי.

הוראות

1
הכן את חזה הבקר: בצד אחד של חזה הבקר צריך להיות שכבה של שומן, אשר אתה רוצה. אם יש חתיכות גדולות של שומן, לחתוך אותם ולזרוק אותם. חתיכות גדולות של שומן לא יוכלו לעבד לחלוטין.
2
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בקווים מקבילים, על 3/4 אינץ ' זה מזה. תחתוך את השומן, לא את הבשר. חזור בכיוון ההפוך כדי לעשות דפוס הצוהר צולב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מלח את חזה הבקר היטב ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
צור את חזה הבקר: תצטרך סיר אטום, עבה תחתית עם כיסוי, או תנור הולנדי, כי הוא פשוט רחב מספיק כדי להחזיק את צלי חזה בקר עם מקום קטן עבור הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
ללטף את החזה יבש ולמקם אותו, צד שומן למטה, לתוך הסיר ומניחים אותו על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 5 עד 8 דקות, רוחשות קלות, עד צד השומן משחימים יפה. (אם הצלי נראה בישול מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני. אתה רוצה לרחוש קבוע, לא צריבה משתוללת.)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הפוך את העטינים ומבשלים עוד כמה דקות כדי להשחים את הצד השני.
7
מטגנים את הבצלים ואת השום: כאשר חזה יש השחמה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד. לא צריך להיות כמה כפות של שומן שניתנו בסיר. אם לא, להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
9
מפזרים קצת מלח על הבצל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, 5 עד 8 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מבשלים את בריסקט וצולים אותו: מחממים את התנור ל 149° (150°C). השתמש בחוט מטבח כדי לקשור יחד את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הזז את הבצלים והשום לצדדים של הסיר והנח את חזה הבקר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
מוסיפים את מלאי הבשר ועשבי תיבול קשורים. מביאים את המניה לרתיחה על הכיריים.מכסים את הסיר, ואז מניחים בתנור 300°f (150°C). מבשלים 3 שעות. בזהירות להפוך את חזה הבקר כל שעה כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מוסיפים גזר, ממשיכים לבשל: לאחר 3 שעות, מוסיפים את הגזר. מכסים את הסיר ומבשלים 1 שעה יותר, או עד הגזר מבושלים דרך ואת חזה הבשר מתפרק רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
הסר בריסקט: כאשר חזה הבקר מתפרק-מכרז, לקחת את הסיר מהתנור ולהסיר את חזה הבקר ללוח חיתוך. כסה אותו בנייר כסף. לשלוף ולהשליך את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
הפוך רוטב (אופציונלי): בשלב זה יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לשמש כפי שהוא, או שאתה יכול לעשות רוטב עם טפטוף וחלק הבצלים. אם אתה משרת כמו שהוא, לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את הגזר וחצי של הבצל, להפריש ולכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
יוצקים את החומרים שנותרו לתוך בלנדר, ו purée עד חלקה. אם אתה רוצה, להוסיף 1 כף חרדל לתערובת. שים לתוך סיר קטן ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
18
פרוסה ומגישים: שימו לב לקווים של סיבי השריר של הצלי. זהו" גרגר " של הבשר. חותכים את הבשר בניצב לקווים אלה, או על פני התבואה (חיתוך בדרך זו עוד יותר מרכך את הבשר), ב 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'. (סכין לחם חסון עובד נהדר עבור חיתוך צלי.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
19
מגישים עם בצל, גזר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20
מגישים עם פירה, תפוחי אדמה קלויים או מבושלים, אטריות ביצים, או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת