קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלי בקר

בשר בקר צלי בקר
בשר בקר צלי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, כדי 6 שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3204 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה בקר צלוי בסיר, בשר בקר מיידי, ו בשר בקר מיידי.

הוראות

1
הכן את חזה הבקר: בצד אחד של חזה הבקר צריך להיות שכבה של שומן, אשר אתה רוצה. אם יש חתיכות גדולות של שומן, לחתוך אותם ולזרוק אותם. חתיכות גדולות של שומן לא יוכלו לעבד לחלוטין.
2
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בקווים מקבילים, על 3/4 אינץ ' זה מזה. תחתוך את השומן, לא את הבשר. חזור בכיוון ההפוך כדי לעשות דפוס הצוהר צולב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מלח את חזה הבקר היטב ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
צור את חזה הבקר: תצטרך סיר אטום, עבה תחתית עם כיסוי, או תנור הולנדי, כי הוא פשוט רחב מספיק כדי להחזיק את צלי חזה בקר עם מקום קטן עבור הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
ללטף את החזה יבש ולמקם אותו, צד שומן למטה, לתוך הסיר ומניחים אותו על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 5 עד 8 דקות, רוחשות קלות, עד צד השומן משחימים יפה. (אם הצלי נראה בישול מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני. אתה רוצה לרחוש קבוע, לא צריבה משתוללת.)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הפוך את העטינים ומבשלים עוד כמה דקות כדי להשחים את הצד השני.
7
מטגנים את הבצלים ואת השום: כאשר חזה יש השחמה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד. לא צריך להיות כמה כפות של שומן שניתנו בסיר. אם לא, להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
מפזרים קצת מלח על הבצל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, 5 עד 8 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מבשלים את בריסקט וצולים אותו: מחממים את התנור ל 149° (150°C). השתמש בחוט מטבח כדי לקשור יחד את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הזז את הבצלים והשום לצדדים של הסיר והנח את חזה הבקר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מוסיפים את מלאי הבשר ועשבי תיבול קשורים. מביאים את המניה לרתיחה על הכיריים.מכסים את הסיר, ואז מניחים בתנור 300°f (150°C). מבשלים 3 שעות. בזהירות להפוך את חזה הבקר כל שעה כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מוסיפים גזר, ממשיכים לבשל: לאחר 3 שעות, מוסיפים את הגזר. מכסים את הסיר ומבשלים 1 שעה יותר, או עד הגזר מבושלים דרך ואת חזה הבשר מתפרק רך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר בריסקט: כאשר חזה הבקר מתפרק-מכרז, לקחת את הסיר מהתנור ולהסיר את חזה הבקר ללוח חיתוך. כסה אותו בנייר כסף. לשלוף ולהשליך את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הפוך רוטב (אופציונלי): בשלב זה יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לשמש כפי שהוא, או שאתה יכול לעשות רוטב עם טפטוף וחלק הבצלים. אם אתה משרת כמו שהוא, לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את הגזר וחצי של הבצל, להפריש ולכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
יוצקים את החומרים שנותרו לתוך בלנדר, ו purée עד חלקה. אם אתה רוצה, להוסיף 1 כף חרדל לתערובת. שים לתוך סיר קטן ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
18
פרוסה ומגישים: שימו לב לקווים של סיבי השריר של הצלי. זהו" גרגר " של הבשר. חותכים את הבשר בניצב לקווים אלה, או על פני התבואה (חיתוך בדרך זו עוד יותר מרכך את הבשר), ב 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'. (סכין לחם חסון עובד נהדר עבור חיתוך צלי.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
19
מגישים עם בצל, גזר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20
מגישים עם פירה, תפוחי אדמה קלויים או מבושלים, אטריות ביצים, או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת