קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלי בקר

בשר בקר צלי בקר
בשר בקר צלי עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1022 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל, כדי 6 שיני שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3204 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב, ולטו אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו חזה בקר צלוי בסיר, בשר בקר מיידי, ו בשר בקר מיידי.

הוראות

1
הכן את חזה הבקר: בצד אחד של חזה הבקר צריך להיות שכבה של שומן, אשר אתה רוצה. אם יש חתיכות גדולות של שומן, לחתוך אותם ולזרוק אותם. חתיכות גדולות של שומן לא יוכלו לעבד לחלוטין.
2
באמצעות סכין חדה, להבקיע את השומן בקווים מקבילים, על 3/4 אינץ ' זה מזה. תחתוך את השומן, לא את הבשר. חזור בכיוון ההפוך כדי לעשות דפוס הצוהר צולב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מלח את חזה הבקר היטב ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
צור את חזה הבקר: תצטרך סיר אטום, עבה תחתית עם כיסוי, או תנור הולנדי, כי הוא פשוט רחב מספיק כדי להחזיק את צלי חזה בקר עם מקום קטן עבור הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
ללטף את החזה יבש ולמקם אותו, צד שומן למטה, לתוך הסיר ומניחים אותו על חום גבוה בינוני. מבשלים במשך 5 עד 8 דקות, רוחשות קלות, עד צד השומן משחימים יפה. (אם הצלי נראה בישול מהר מדי, להפוך את החום עד בינוני. אתה רוצה לרחוש קבוע, לא צריבה משתוללת.)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
הפוך את העטינים ומבשלים עוד כמה דקות כדי להשחים את הצד השני.
7
מטגנים את הבצלים ואת השום: כאשר חזה יש השחמה, להסיר אותו מן הסיר ולהניח בצד. לא צריך להיות כמה כפות של שומן שניתנו בסיר. אם לא, להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
מוסיפים את הבצלים הקצוצים ומגבירים את החום לגבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מפזרים קצת מלח על הבצל. Sauté, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים קלות, 5 עד 8 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
מבשלים את בריסקט וצולים אותו: מחממים את התנור ל 149° (150°C). השתמש בחוט מטבח כדי לקשור יחד את עלי המפרץ, רוזמרין וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הזז את הבצלים והשום לצדדים של הסיר והנח את חזה הבקר בפנים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מוסיפים את מלאי הבשר ועשבי תיבול קשורים. מביאים את המניה לרתיחה על הכיריים.מכסים את הסיר, ואז מניחים בתנור 300°f (150°C). מבשלים 3 שעות. בזהירות להפוך את חזה הבקר כל שעה כך שהוא מבשל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
13
מוסיפים גזר, ממשיכים לבשל: לאחר 3 שעות, מוסיפים את הגזר. מכסים את הסיר ומבשלים 1 שעה יותר, או עד הגזר מבושלים דרך ואת חזה הבשר מתפרק רך.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר בריסקט: כאשר חזה הבקר מתפרק-מכרז, לקחת את הסיר מהתנור ולהסיר את חזה הבקר ללוח חיתוך. כסה אותו בנייר כסף. לשלוף ולהשליך את עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
15
הפוך רוטב (אופציונלי): בשלב זה יש לך שתי אפשרויות. אתה יכול לשמש כפי שהוא, או שאתה יכול לעשות רוטב עם טפטוף וחלק הבצלים. אם אתה משרת כמו שהוא, לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את הגזר וחצי של הבצל, להפריש ולכסות אותם בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
17
יוצקים את החומרים שנותרו לתוך בלנדר, ו purée עד חלקה. אם אתה רוצה, להוסיף 1 כף חרדל לתערובת. שים לתוך סיר קטן ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
18
פרוסה ומגישים: שימו לב לקווים של סיבי השריר של הצלי. זהו" גרגר " של הבשר. חותכים את הבשר בניצב לקווים אלה, או על פני התבואה (חיתוך בדרך זו עוד יותר מרכך את הבשר), ב 1/4 אינץ 'לפרוסות 1/2 אינץ'. (סכין לחם חסון עובד נהדר עבור חיתוך צלי.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סכין לחםסכין לחם
19
מגישים עם בצל, גזר ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20
מגישים עם פירה, תפוחי אדמה קלויים או מבושלים, אטריות ביצים, או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת