בשר בקר קוריאני Barbequed
בשר בקר קוריאני הוא מתכון קוריאני המגיש 8. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך יין אורז, סוכר, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . נסו לבישול איטי צלעות בקר Barbequed, שאריות בשר בקר s: tostadas בשר קוריאני, ו בקר ברביקיו קוריאני (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בשר בקר עם התבואה לרצועות ארוכות, על 1 1/2 אינץ ' רחב, ומניח לתוך קערה. מערבבים יחד את רוטב הסויה, יין אורז, סוכר, שום, שמן שומשום, פלפל, וצ ' ילה להדביק בקערה קטנה.
יוצקים שליש מתערובת זו על הבשר, וזורקים למעיל. להשרות לפחות שעה אחת בטמפרטורת החדר, או יותר במקרר. מבשלים את הרוטב שנותר, ואת הבצל הירוק בסיר קטן במשך דקה אחת לפני לשפוך לתוך צלחת הגשה להתקרר.
לשטוף ולייבש את החסה, ולקצץ את כל גבעולים גדולים. בעדינות לשטח את העלים עם הצד של סכין קצבים או סכין גדולה. לארגן על צלחת הגשה.
מחממים גריל לחום בינוני גבוה ואח שמן קל.
מקום באח שלושה סנטימטרים מעל הגחלים. מבשלים את הבשר עד doneness הרצוי, כשלוש דקות לכל צד עבור בינוני נדיר. חותכים את הדגן לרצועות דקות.
כדי לשרת, כל מסעדה מניחה קצת בשר ורוטב לתוך עלה חסה, מקפלת אותו לחבילה, ואוכלת אותו באצבעותיהם.