בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט בשר חזיר באי, פילה חזיר אי, ו בשר חזיר פילה עם סלט מלון.
הוראות
1
תנור טרום חום ל 350 מעלות.מערבבים יחד מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, וקינמון, ואז מעילים חזיר עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות בסך הכל. תשאיר את החזיר במחבת.הפוך זיגוג חזיר צלוי:.מערבבים יחד סוכר חום, שום, טבסקו וטפיחה על גבי כל פילה. צלוי באמצע התנור עד מדחום מוכנס באלכסון במרכז כל tenderloin רושמים 60°, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צלי חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
שום גויה®
רוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו בשר חזיר לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה לכ-155F בעמידה.).להכין ויניגרט בעוד צלי חזיר:.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לטאטא יחד מיצים, חרדל, אבקת קארי, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.הכן סלט מרכיבים בעוד בשר חזיר עומד:.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
חותכים את הקליפה, כולל הדגש הלבן, מתפוזים עם סכין חדה, ואז חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק תרד, כרוב, פלפל, וצימוקים בקערה גדולה עם כ 1/4 כוס ויניגרט. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.להרכיב סלט:.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
1 פלפל ארבול מיובש
מתכון לפיצוצ'רי
3 מקלות בייגלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
חותכים חזיר בזווית 45 מעלות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. קו מגש גדול עם סלט לבוש ולסדר חזיר פרוס, תפוזים, אבוקדו בשורות על גבי.
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.