קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות54
סוגי מאכליםסלט
מגזין

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)
בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט בשר חזיר באי, פילה חזיר אי, ו בשר חזיר פילה עם סלט מלון.

הוראות

1
תנור טרום חום ל 350 מעלות.מערבבים יחד מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, וקינמון, ואז מעילים חזיר עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות בסך הכל. תשאיר את החזיר במחבת.הפוך זיגוג חזיר צלוי:.מערבבים יחד סוכר חום, שום, טבסקו וטפיחה על גבי כל פילה. צלוי באמצע התנור עד מדחום מוכנס באלכסון במרכז כל tenderloin רושמים 60°, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
צלי חזירצלי חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו בשר חזיר לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה לכ-155F בעמידה.).להכין ויניגרט בעוד צלי חזיר:.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטאטא יחד מיצים, חרדל, אבקת קארי, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.הכן סלט מרכיבים בעוד בשר חזיר עומד:.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
חותכים את הקליפה, כולל הדגש הלבן, מתפוזים עם סכין חדה, ואז חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק תרד, כרוב, פלפל, וצימוקים בקערה גדולה עם כ 1/4 כוס ויניגרט. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.להרכיב סלט:.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים חזיר בזווית 45 מעלות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. קו מגש גדול עם סלט לבוש ולסדר חזיר פרוס, תפוזים, אבוקדו בשורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
7
טפטף קצת ויניגרט על אבוקדו ותפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
8
יוצקים כל מיצים ממחבת על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

מרכיבים

2אבוקדואבוקדו1בצל צהוב בינוני, קצוץאונקיות עלי תרד לתינוקות, גזומיםאונקיות עלי תרד לתינוקות, גזומים0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות12 כפיות אבקת שוםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שום קצוץ דקשום קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים מוזהביםצימוקים מוזהבים1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון12 כפיות אבקת שוםרוטב חריף (טבסקו)רוטב חריף (טבסקו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה (לא אור)סוכר חום כהה (לא אור)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מיץ ליים טרימיץ ליים טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרנאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)נאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)3תפוזי טבורתפוזי טבור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר חזיר tenderloin (כ. משקל)בשר חזיר tenderloin (כ. משקל)1פלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקותפלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקות1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!