קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות54
סוגי מאכליםסלט
מגזין

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)

בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי)
בשר חזיר האי Tenderloin (סלט אופציונלי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 728 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מיץ תפוזים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאדג'קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: סלט בשר חזיר באי, פילה חזיר אי, ו בשר חזיר פילה עם סלט מלון.

הוראות

1
תנור טרום חום ל 350 מעלות.מערבבים יחד מלח, פלפל, כמון, אבקת צ ' ילי, וקינמון, ואז מעילים חזיר עם ספייס לשפשף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
נייר אורזנייר אורז
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום גבוה בינוני עד רק מתחיל לעשן, אז חזיר חום, מפנה, על 4 דקות בסך הכל. תשאיר את החזיר במחבת.הפוך זיגוג חזיר צלוי:.מערבבים יחד סוכר חום, שום, טבסקו וטפיחה על גבי כל פילה. צלוי באמצע התנור עד מדחום מוכנס באלכסון במרכז כל tenderloin רושמים 60°, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
צלי חזירצלי חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בואו בשר חזיר לעמוד במחבת בטמפרטורת החדר 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה לכ-155F בעמידה.).להכין ויניגרט בעוד צלי חזיר:.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטאטא יחד מיצים, חרדל, אבקת קארי, מלח ופלפל, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם, לטאטא עד emulsified.הכן סלט מרכיבים בעוד בשר חזיר עומד:.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
חותכים את הקליפה, כולל הדגש הלבן, מתפוזים עם סכין חדה, ואז חותכים תפוזים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. לזרוק תרד, כרוב, פלפל, וצימוקים בקערה גדולה עם כ 1/4 כוס ויניגרט. חצי, בור, וקילוף אבוקדו, ואז לחתוך באלכסון לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.להרכיב סלט:.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
חותכים חזיר בזווית 45 מעלות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. קו מגש גדול עם סלט לבוש ולסדר חזיר פרוס, תפוזים, אבוקדו בשורות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
טפטף קצת ויניגרט על אבוקדו ותפוזים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
יוצקים כל מיצים ממחבת על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

2אבוקדואבוקדו1בצל צהוב בינוני, קצוץאונקיות עלי תרד לתינוקות, גזומיםאונקיות עלי תרד לתינוקות, גזומים0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)1אוראו ממולאים כפולים1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפוליםנייר אורזנייר אורז1אוראו ממולאים כפוליםבצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות11 כף אורגנו מיובשחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום קצוץ דקשום קצוץ דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרצימוקים מוזהביםצימוקים מוזהבים1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון11 כף אורגנו מיובשרוטב חריף (טבסקו)רוטב חריף (טבסקו)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום כהה (לא אור)סוכר חום כהה (לא אור)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמיץ ליים טרימיץ ליים טרי9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרנאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)נאפה כרוב, פרוס דק (מ 1 ראש בינוני)3תפוזי טבורתפוזי טבור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר11 כף אורגנו מיובשמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר tenderloin (כ. משקל)בשר חזיר tenderloin (כ. משקל)1פלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקותפלפל אדום, לחתוך לאורכו לרצועות דקות1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות2חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. רג ' ינאטו מלבק רוזה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
Reginato Malbec Rose
Reginato Malbec Rose
Malbec נראה גיבור סביר עבור ענבים יין מבעבע, אבל כאשר אתה רוצה rosé שלך להראות קצת צבע ואופי אמיתי, אז Malbec של האיש שלך. פריך ויבש עם תות שדה מקסים, טעמים וריחות ריבס. רק רמז של מבנה טאנין, תבלין פרחוני, וסיבובי סיום אלגנטיים מדהימים מהפה. הוא מדבר על הענבים המלבק העשירים, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!