בשר חזיר ממולא דובדבן
בשר חזיר ממולא דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך שפשף מרווה, דובדבנים, מים, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב דובדבנים יבשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירות יער תוצרת בית גרנולה Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. מתכונים דומים: אגס ובשר חזיר ממולא דובדבן, ירך חזיר עם ויניגרט דובדבנים, ו ירך חזיר ממולא תאנה.
הוראות
בסיר קטן, להביא דובדבנים ומים לרתיחה,
הסר מהחום; להפריש (לא לנקז).
במחבת גדולה, מטגנים את הבצל, סלרי, פטרוזיליה, גזר, מרווה ורוזמרין בחמאה עד למכרז.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר.
הסר מהחום. מערבבים את קרוטונים, מרק, 1/4 כפית פלפל, אגוז מוסקט, תמצית ודובדבנים.
חותכים חתך לאורכו את מרכז הצלי כדי בתוך 1/2 ב. של התחתית. צלי פתוח כך שהוא שוכב שטוח; לכסות עם ניילון נצמד. לשטח ל-3/4. עובי.
הסר פלסטיק; להפיץ מלית על בשר בתוך 1 ב. של קצוות. סגור צלי; לקשור כמה פעמים עם חוט מטבח מסתיים מאובטח עם קיסמים.
מניחים צד שומן על מדף במחבת צלייה רדודה.
אופים, חשוף, ב 350° עבור 1 עד 1-1/4 שעות או עד מדחום קורא 145°.
בואו בשר לעמוד במשך 10 דקות לפני חיתוך.
בינתיים, מוסיפים מרק ומים למחבת צלייה; מערבבים כדי לשחרר חתיכות השחמה.
יוצקים לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; לבשל עד מופחת בחצי. מוסיפים שמנת ורוזמרין. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, חשוף, עד מעובה.