בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג
בשר חזיר ממולא עם בייקון ורוטב תפוחים-ריזלינג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בייקון, כרוב ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא תפוחים, Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, ו סרטנים-בשר חזיר ממולא Tenderloins.
הוראות
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף, כ 3 דקות.
מוסיף את הנקניק ומבשל, לשבור אותו עם כף עץ, עד מבושל דרך, על 3 דקות.
מוסיף את התפוח, שום, טימין ומרווה ומבשלים עד התפוח רק מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את כרוב הירוקים ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
להעביר את התערובת לקערה בינונית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מערבבים בגבינת העז ומתבלים את המילוי במלח ופלפל.
תדליק גריל. באמצעות סכין ארוכה ודקה ומתחילה בקצה עבה, לחתוך כיס 1 אינץ ' רחב דרך מרכז כל בשר חזיר tenderloin; להשתמש בידית של כף עץ כדי להרחיב את הכיס במידת הצורך. ממלאים את בשר החזיר עם המילוי, תוקעים אותו עם כף העץ. מתבלים את הטנדרלוין במלח ופלפל ועוטפים את רצועות הבייקון היטב סביבם; מנסים לכסות את כל המילוי החשוף עם הבייקון.
גריל tenderloins חזיר על חום גבוה בינוני, מפנה ארבע פעמים, עד השחמה בכל צד, על 25 דקות, או הטמפרטורה הפנימית מגיע 14
להעביר את בשר החזיר tenderloins ללוח חיתוך, לכסות בחוזקה עם נייר ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
בסיר בינוני, מחממים את השמן.
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את התפוח, סיידר, ריזלינג, ציר עוף, מרווה וקורנית ומבשלים עד שהתפוח מתרכך, כ -7 דקות.
להעביר את התוכן של הסיר לבלנדר ומחית עד חלקה. מסננים את הרוטב בחזרה לסיר ומרתיחים עד שהוא מצפה את החלק האחורי של כף, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים את בשר החזיר tenderloins לרוחב על 1 אינץ ' עבה ולסדר על צלחות. כפית את רוטב התפוחים-ריזלינג סביב הבשר ומגישים.