קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג

בשר חזיר ממולא עם בייקון ותפוח-רוטב ריזלינג
בשר חזיר ממולא עם בייקון ורוטב תפוחים-ריזלינג עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 61 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בייקון, כרוב ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא תפוחים, Uptown צלעות חזיר ורוטב תפוחים: בשר חזיר צלוי עם תפוחים אסקלופד, ו סרטנים-בשר חזיר ממולא Tenderloins.

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון עד שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הנקניק ומבשל, לשבור אותו עם כף עץ, עד מבושל דרך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את התפוח, שום, טימין ומרווה ומבשלים עד התפוח רק מתחיל להתרכך, על 2 דקות. מערבבים את כרוב הירוקים ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר את התערובת לקערה בינונית ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
6
מערבבים בגבינת העז ומתבלים את המילוי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
תדליק גריל. באמצעות סכין ארוכה ודקה ומתחילה בקצה עבה, לחתוך כיס 1 אינץ ' רחב דרך מרכז כל בשר חזיר tenderloin; להשתמש בידית של כף עץ כדי להרחיב את הכיס במידת הצורך. ממלאים את בשר החזיר עם המילוי, תוקעים אותו עם כף העץ. מתבלים את הטנדרלוין במלח ופלפל ועוטפים את רצועות הבייקון היטב סביבם; מנסים לכסות את כל המילוי החשוף עם הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
8
גריל tenderloins חזיר על חום גבוה בינוני, מפנה ארבע פעמים, עד השחמה בכל צד, על 25 דקות, או הטמפרטורה הפנימית מגיע 14
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את בשר החזיר tenderloins ללוח חיתוך, לכסות בחוזקה עם נייר ולתת לנוח במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
בסיר בינוני, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את השום ומבשלים על חום מתון עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את התפוח, סיידר, ריזלינג, ציר עוף, מרווה וקורנית ומבשלים עד שהתפוח מתרכך, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
להעביר את התוכן של הסיר לבלנדר ומחית עד חלקה. מסננים את הרוטב בחזרה לסיר ומרתיחים עד שהוא מצפה את החלק האחורי של כף, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
14
חותכים את בשר החזיר tenderloins לרוחב על 1 אינץ ' עבה ולסדר על צלחות. כפית את רוטב התפוחים-ריזלינג סביב הבשר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.