בשר חזיר פילה עם ירקות שורש
בשר חזיר פילה עם ירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קינמון טחון, יין, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 52 דקות. נסו בשר חזיר צלוי עם ירקות שורש, ירך חזיר ממולא עם ירקות שורש קלוי, ו חזיר עטוף Pancetta עם אגסים וירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
שלב מרכיבים במרינדה בכוס מדידה להקציף לשלב.
יוצקים מעל בשר חזיר פילה בשקית ניילון. להשרות לילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
אופים במשך 45 דקות או עד הבשר הוא 145 מעלות F כאשר נמדד עם מדחום מיידי לקרוא. אפשר לבשר לנוח על 10 דקות לפני חיתוך לתוך חתיכות 2 אינץ ' הגשה.
טפטוף כמות קטנה של מיצי הבשר מבישול על כל חתיכת בשר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
לקלף ולחתוך ירקות שורש לחתיכות גדולות. מסדרים במחבת צלייה ומתבלים בשמן זית ובתיבול בית. צולים עד רך; ראשית לבדוק ירקות עבור doneness לאחר 25 דקות ולאחר מכן כל 10 דקות לאחר מכן.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את סיליה פיוניר מלבק. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
![סיליה פיוניר מלבק]()
סיליה פיוניר מלבק
2017 Finca La Celia Pioneer Malbec הוא יין אטרקטיבי עם ניחוחות של פירות טריים בשלים, בהרמוניה מושלמת עם עדינות של סיגליות ו oak הזדקנות הערות. התקפה טובה מאוד על החיך, עם ריכוז פירותי, טיפוסי של Malbec, חיך מוצק בינוני אבל באותו זמן אלגנטי. זהו מלבק אידיאלי לשתות עם רוסטביף ארגטין עם "אמפנדס" טיפוסי.