קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

בשר חזיר פילה עם רוטב חצילים

בשר חזיר פילה עם רוטב חצילים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Tenderloin עם תבלין חצילים. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 56 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה, פלפלים מתונים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. נסו טנדרלוין חזיר עם תבלין דובדבן, בשר חזיר עם רוטב מנגו, ו בשר חזיר פילה עם תאריך וכוסברה להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את broiler קו מחבת broiler עם לסכל. לטגן את הפלפלים, jalapeno, חצילים, בצל ירוק ושום על נייר עד חרוך, על 3 דקות לכל צד. מכסים במגבת לחה כדי להתקרר, ואז לקלף את הפלפלים והחצילים. לסחוט את השום מעורו. בערך לקצוץ את הירקות ושום ולזרוק בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מתבלים את החזיר עם הכמון ומלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את החזיר; לבשל, להסתובב, עד הזהב, על 6 דקות. להפחית את החום בינוני ומבשל, מפנה, עד מדחום מוכנס למרכז רושם 150 מעלות F, על 8 דקות יותר. תניח את החזיר בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
מוסיף את מיץ הלימון למחבת, ולאחר מכן להוסיף את תערובת חצילים ופפריקה; חם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפטרוזיליה. פורסים את החזיר; מגישים עם התענג חצילים ומקשטים עם פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
צילום אנטוניס אכילאוס