קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בשר חזיר פריך Tenderloin עם טבעות תפוחים מטוגנים

בשר חזיר פריך Tenderloin עם טבעות תפוחים מטוגנים
בשר חזיר פריך Tenderloin עם טבעות תפוח מטוגנות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 599 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, תפוח סבתא סמית, שמן בוטנים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו טבעות בצל פריכות מטוגנות, טבעות בצל "מטוגנות" פריכות, ו טבעות בצל פריכות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הקמח, ביצים מוכות ופנקו בשלוש מנות רדודות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מערבבים קמצוץ של מלח ופלפל לתוך כל מנה. לתבל את החזיר בנדיבות עם מלח ופלפל. לדלות כל חתיכת חזיר בקמח, מתנער כל עודף. טובלים את החזיר בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לתוך המנה, ואז מגלגלים אותו panko מעיל. מניחים את החזיר על תבנית אפייה. חזור על מעיל טבעות התפוח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
במחבת גדולה, לחמם 1 כוס שמן בוטנים עד קמצוץ של panko ירד בועות במהירות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף 2 חתיכות של חזיר ומטגנים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב בכל רחבי, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
6
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם הנותרים 2 חתיכות של חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
7
מעבירים את החזיר למדף להגדיר על תבנית אפייה ולשמור חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הוסף את 1/3 כוס השמן הנותרים למחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את פרוסות התפוח ומטגנים אותם עד חום זהוב, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מניחים את חזיר פריך וטבעות תפוחים על מגש, מקשטים עם פלחי לימון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Sur de Los Andes Malbec. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
מלבק עסיסי עם חומציות תוססת גיבוי הערות פטל, אוכמניות שזיף ארוגים עם טאנינים רכים לסיים spice-tinged. כל הענבים ממוינים פעמיים עם ההגעה ליקב. כל התסיסה מתרחשת באופן טבעי עם שמרים ילידים. תסיסה לוקח 20 ימים עם 2 ימים של השריה קרה, בטמפרטורות בין 24-27 צלזיוס כדי להשיג את המורכבות ביותר. לאחר מכן עובר היין תסיסה מלולקטית של 100% והוא מזדקן בחביות עץ אלון מבוגרות יותר.