בשר חזיר צלוי, לפת, שום ואנשובי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות. אם יש לך מלח ים, חומץ יין, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם עשבי תיבול ושום, בשר חזיר משובץ שום בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר משובץ שום צלי.
הוראות
הסר את העור של החזיר בחתיכה אחת (זה לא קשה: עם סכין דק, חד, לחתוך בעדינות מתחת לעור, בעקבות זה סביב החזיר), ולאחר מכן בעדינות להבקיע אותו (אם בספק הקצב שלך יסיר את העצם להבקיע אותו בשבילך).
תחזיר את העור למקומו הקודם. במחבת צלייה פריסת הבצל שלך ומניחים את החזיר והעור על גבי אותם, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. לשים לתוך תנור חם 218° במשך 2 שעות.
בינתיים, להפוך את ההלבשה שלך: לערבב את השום, אנשובי, צלפים, פטרוזיליה, שמן, חומץ ופלפל, ולשמור על מוכן. רבע שעה לפני בשר החזיר נעשה, לבשל הלפת שלך במים מלוחים רותחים. כאשר מבושל להוסיף את הירוקים, ולאחר מכן לנקז מיד.
מניחים אלה לקערה הגשה, שמלה, וזורק כל כך כל להכיר את ההלבשה.
הסר את החזיר מהתנור; זה יחזיק את החום שלה היטב וליהנות מנוחה אם הדברים הם קצת מסונכרנים.
אם העור אינו פריך מספיק להחזיר אותו לתנור כדי לפרוס בזמן שאתה פורס את המותניים לתוך צלעות.
מניחים אלה על גבי לפת וירוקים לבושים. לבסוף, להסיר את העור הפריך מהתנור לקצוץ אותו בערך עם סכין גדולה. תמזוג את המנה עם זה ותגיש.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;