תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלוי עם אננס ופלפלים פעמון. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 337 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לך שיני שום, פילה חזיר, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו צלעות חזיר בגריל עם חום ארוך ופלפלים צהובים, בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל, ו בשר חזיר טריאקי צלוי ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את רוטב הסויה, רוטב דגים, שום, זנגביל, שמן שומשום, ופלפל בתבנית אפייה 13 על 9 אינץ ' וקצף לשלב; סט aside.To פרפר החזיר, למקם את הפילה על קרש חיתוך עם קצה אחד מצביע לעברך. פרוסה לאורך המרכז, כמעט אבל לא ממש חיתוך דרך הפילה, משאיר על עובי 1/4-עד 1/2 אינץ ' של בשר שלם.פתח את הפילה כמו ספר ודחוף אותו לשטח.החל בצד שמאל, עם להב הסכין מקביל קרש החיתוך ואת הלהב פונה שמאלה, לחתוך את אורך התפר, שמירה על עובי 1/4-עד 1/2 אינץ'.משוך את הבשר פתוח ולחץ למטה כדי לשטח. המשך חיתוך ושיטוח עד החצי השמאלי כולו הוא 1/4-עד 1/2 אינץ ' עובי. סובב את הפילה וחזור על החצי השני.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים גריל חיצוני לגובה (כ 232° עד550) ומשפשפים את סורגי הגריל במגבת טבולה בשמן צמחי. יש מברשת מאפה וקערה קטנה של שמן צמחי מוכן.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
ערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מברשת האננס, פלפל, בצל ירוק בכל רחבי עם ציפוי דק של שמן ומניחים אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
(תערובת תבלינים קובנית)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
מברשת את הצדדים לחתוך של חצאי סיד עם שמן ומניחים אותם לחתוך בצד על הגריל. מכסים את הגריל ומבשלים, הופכים את האננס והירקות לפי הצורך( אין צורך לסובב את הלימונים), עד שיופיעו סימני הגריל וכל פריט מתרכך מעט וחרוך, כ-4 דקות לאננס, לבצלונים ולליים, 5 עד 6 דקות לפלפל הפעמון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(תערובת תבלינים קובנית)
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
הסר את הפירות והירקות לתבנית גדולה או תבנית אפייה ולתת להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
הסר את החזיר מן המרינדה, לגרד כל עודף, ולהשליך את המרינדה. לשפשף את הסורגים גריל שוב עם מגבת טבול בשמן, מניחים את החזיר על הגריל, ולכסות את הגריל. קוק, מרפרף פעם אחת, עד סימני גריל מופיעים ואת החזיר רושם 60° על מדחום מיידי לקרוא, על 7 עד 10 דקות בסך הכל.
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec Sur de Los Andes עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.