בשר חזיר צלוי עם ברוקולי פרובולון מקוטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל את בשר חזיר צלוי עם ברוקולי Rabe ו פרובולון מ Cutty ' s. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לך גבינת פרובולונה, כתף חזיר, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 72 שעות נסו רוסטביף, ברוקולי וכריכי פרובולון, גארליקי ברוקולי רב, מוצרלה טרייה, וכריך עגבניות ריבה מקוטי של, ו ברוקולי ראבה ופרובולונה נקניקיה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף כתף חזיר עם 1/4 כוס מלח כשר. הגדר מתלה בתבנית אפייה,לעטוף בניילון נצמד, להכניס למקרר במשך יומיים עד שלושה. כאשר מוכן לבשל, מחממים תנור ל 246° ולהתאים מתלה תנור למצב בינוני נמוך. לפתוח חזיר, לטפוח יבש עם מגבת נייר, וצלי עד השחמה קלה, 35 עד 40 דקות. הפוך צלי מעל, להפחית את החום ל300, ולהמשיך לבשל עד מרכז רושם170 על מדחום קריאה מיידית, 2 עד 3 שעות.
הסר מהתנור ולתת לנוח לפחות 45 דקות. בינתיים, להפוך את הברוקולי לאספסוף.
להביא גלון של מים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים ברוקולי rabe ו 2 כפות מלח. לבשל, ערבוב כל הזמן עד שהמים חוזרים לרתיחה, על 1 דקה.
להעביר ברוקולי קערה של מי קרח ולתת לשבת 2 דקות.
מסננים היטב טווה סלט וחותכים לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים שום, פתיתי פלפל, ושמן זית למחבת קטנה וחום על אש נמוכה עד השום הוא רוחש, על 5 דקות.
יוצקים שמן שום על ברוקולי rabe ולזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים בגבינה. פרוסת חזיר דק ככל האפשר.
חותכים לחמניות סנדוויץ לשניים וטוסט תחת המטגן או בתנור טוסטר. רסס קל לחמניות עם שמן זית כתית נוספת. למעלה עם חזיר ואחריו ברוקולי ראבה. סגור כריכים, לחתוך לפי הצורך, ולהגיש.