קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות70
מגזין

בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'ילי

בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'ילי
המתכון קלוי בשר חזיר עם רוטב צ'ילי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-15 דקות. במנה עיקרית זו יש 694 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך כמון טחון, סוכר חום, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בשר חזיר טנדרלוין מוקפץ עם מנדרינות ורוטב צ'ילי, בשר חזיר צלוי עם רוטב שזיפים, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב צ'יפוטלה.

הוראות

1
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לשלב את מיץ ליים, שמן, אבקת צ ' ילי, כמון, בצל, שום, סוכר, מלח, וכמה טחנות של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
הוסף את tenderloins. לאטום את התיק ולנער בעדינות כדי להפיץ את המרינדה. מקררים למשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
מחממים תנור ל 500 F. קו גיליון אפייה רדודה או מחבת ג ' לי רול עם נייר (כדי להפוך ניקוי קל יותר) ולהגדיר מתלה קלייה או קירור על זה.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים את tenderloins על המדף; להזמין את המרינדה. צולים את בשר החזיר במשך 20 עד 25 דקות או עד שמד חום שנקרא מיידית רושם 150 F.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5
להעביר מגש ולתת לנוח במשך 10 דקות. בינתיים, כדי להפוך את הרוטב, יוצקים את המרינדה השמורה לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד השמן מפריד מן הרוטב, כ 5 דקות. כפית ולזרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
לטאטא את קורנפלור לתוך מרק העוף, ואז לטאטא את התערובת לתוך הרוטב. מבשלים את הרוטב במשך 5 דקות, ערבוב מדי פעם עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים את בשר החזיר ואת הרוטב הנותרים במכולות מקפיא נפרדים להקפיא עד 3 חודשים. לחמם: להפשיר במקרר לילה או במיקרוגל. כדי לשרת את בשר חזיר קלוי Tenderloin כפי שהוא, לחתוך את החזיר מופשר ולסדר אותו צלחת מיקרוגל בטוח. מכסים בניילון נצמד וחום במיקרוגל במשך 10 דקות או עד מחומם דרך. או לשים את החזיר פרוס בצלחת עמיד. מכסים בנייר אלומיניום ומניחים בתנור F 325 במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים את הרוטב במיקרוגל או בסיר קטן, ואז כף על החזיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות לטנדרלוין חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
Yacochuya סן פדרו דה Yacochuya Malbec
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור, דומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון