בשר חזיר צלוי עם רוטב שום צלוי
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלח, פלפל, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: חזיר צלוי שום לימון, בשר חזיר צלוי ברוזמרין ושום, ו בשר חזיר צלוי עם רוזמרין, שום ושומר.
הוראות
מחממים התנור ל 475 מעלות F.
חותכים את נורות השום במחצית לרוחב לתוך העליון והתחתון.
מניחים את חצאי השום על גיליון נייר, טפטוף עם שמן זית ומפזרים מלח. מקפלים את רדיד ומסביב חצאי השום, לוודא שהם נשארים שטוחים. אטום את נייר הכסף לחבילה אטומה. צלוי עד לזהב ורך, כ -60 דקות. שמור את השום בנייר כסף ולתת מגניב מעט.
מניחים את ירך החזיר במחבת צלייה בינונית, כבדה. מתבלים את כל הצדדים במלח ופלפל.
מניחים את החזיר בתנור 30 דקות לאחר השום החל צלייה. צלוי עד קריאה מיידית מדחום רושם 140 עד 145 מעלות F, על 30 עד 40 דקות.
הסר את מחבת הצלייה מהתנור, אוהל חזיר ירך עם נייר, ולתת לנוח במשך 15 דקות.
הסר את שיני ידי סחיטה בבסיס השום.
מניחים את השום, פטרוזיליה, וחומץ בלסמי בבלנדר. דופק את המכונה עד שיתמזג.
טפטוף השמן לתוך הבלנדר בעוד המכונה פועלת.
מוסיפים את הסוכר, המלח, הפלפל והמים ומערבבים עד לתאגידים.
חותכים את החזיר לפרוסות עבות 3/4 אינץ ' ולהעביר מגש הגשה.
טפטף קצת מהויניגרט על החזיר והעביר את הויניגרט הנותר לצד החזיר בצלחת קטנה.