בשר חזיר צלוי עם שומר-שום לשפשף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר צלי עם שומר שום לשפשף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 77 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לך מלח כשר, מים, זרעי שומר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו בשר חזיר צלוי עם סלט שומר, בשר חזיר שומני-פרושוטו-ממולא בשר חזיר צלוי, ו בשר חזיר צלוי עם פודינג לחם שומר מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
בשר טחון, מחית שום, מלח, טימין לעשות משחה עם סכין כבד גדול ולהעביר לקערה קטנה.
טוחנים זרעי שומר ופלפלים במטחנת תבלינים עד טחון דק ומערבבים לתוך רסק שום.
לשפשף להדביק על כל צד הבשר והשומן של צלי, לחיצה על לדבוק.
מקום, צד שומן למעלה, במחבת קלייה קטנה או (13 על ידי 9 אינץ') תבנית אפייה להשרות במקרר, מכוסה באופן רופף, לפחות עד 2 ועד 6 שעות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני הצלייה.
שים צלי בצד שמן מחבת צלייה קטן למעלה (אם זה לא במחבת צלייה כבר) ושופכים יין ומים לתחתית המחבת.
צלוי חזיר באמצע התנור (או שלישי נמוך יותר אם עושים תפריט שלם) עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז הבשר (לא לגעת בעצמות) רושם 60°, על 1/2 עד 1 3/4 שעות.
הסר צלי מהתנור ולתת מנוחה, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, במחבת צלייה 25 עד 30 דקות (הטמפרטורה הפנימית תעלה 10 מעלות בזמן שהבשר נח).
מעבירים את הצלי ללוח חיתוך, תוך שימוש בסכין ארוכה, חותכים בשר מעצם בחתיכה אחת. חותכים לפרוסות עבות 1/2 אינץ', שמירה על פרוסות יחד.
מעבירים את העצמות למגש גדול ומסדרים בשר על העצם.
לחמם מיצים במחבת צלייה עד מבעבע, ולאחר מכן להוסיף חמאה ולטפטף למחבת עד incorporated.