ירך חזיר, שעועית ומרק בייקון עם כרוב כבוש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 775 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך שמן צמחי, לחם שאור, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שעועית, תפוחי אדמה ומרק כרוב כבוש, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו שעועית עם מרק בייקון.
מוסיפים את החזיר ואת החום, ולאחר מכן להסיר ושמורה. להמיס את החמאה, ולהוסיף את השום, בצל, תפוחי אדמה, גזר עלה דפנה. מכסים חלקית ומבשלים כדי לרכך, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מוסיף את המניה, 2 כוסות מים, בשר חזיר ובייקון שמורות, כרוב כבוש ושעועית, ומבשלים עד תפוחי אדמה מבושלים טעם מרק משלב, 15 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל.