בשר בקר Tenderloin סלט קוב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך jalapeño, מלח כשר ופלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פילה בקר מצופה חרדל עם ארוגולה, בצל אדום וסלט שעועית שעווה, בשר בקר עם קרם בזיליקום עם סלט אבטיח בזיליקום ופלנטנות בגריל, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.
הוראות
1
בצלחת רדודה גדולה, מערבבים את הפטרוזיליה, שמן זית כתית, פפריקה וכמון. מערבבים במחצית השום הטחון, 1 כף מלח ו 2 כפות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
רוטב פלפל לימון
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מוסיפים את הבשר והופכים את המעיל ביסודיות. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
במחבת ovenproof גדול, לחמם את שמן זית טהור עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את הבשר מן המרינדה יבש לטפוח. מבשלים את tenderloin על חום גבוה בינוני עד השחמה על 3 צדדים, על 3 דקות לכל צד. הפוך לחום בצד האחרון והכניס את המחבת לתנור. צולים את הבשר במשך כ 25 דקות; מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר צריך לרשום 125 עבור נדיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
להעביר את tenderloin ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
10
זרוק את הסלט עם חצי מהרוטב. תלולית על מגש גדול, להקיף עם פלחי העגבניות ולפזר את הנבטים על גבי. דק לחתוך את הפילה, לארגן את הסלט ומגישים. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.