בשר טנדרלוין סלט קוב
בשר בקר Tenderloin סלט קוב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך jalapeño, מלח כשר ופלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פילה בקר מצופה חרדל עם ארוגולה, בצל אדום וסלט שעועית שעווה, בשר בקר עם קרם בזיליקום עם סלט אבטיח בזיליקום ופלנטנות בגריל, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.
הוראות
בצלחת רדודה גדולה, מערבבים את הפטרוזיליה, שמן זית כתית, פפריקה וכמון. מערבבים במחצית השום הטחון, 1 כף מלח ו 2 כפות פלפל.
מוסיפים את הבשר והופכים את המעיל ביסודיות. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
בקערה בינונית, מערבבים את המיונז עם פרמזן, חרדל, חלב חמאה, מיץ לימון, אנשובי, jalapeo, רוטב ווסטרשייר ושום טחון הנותרים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומקררים.
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 5 דקות.
מסננים וקוצצים גס. בקערה גדולה, לזרוק את הרומיין עם בייקון, אבוקדו וערמונים.
במחבת ovenproof גדול, לחמם את שמן זית טהור עד כמעט עישון.
הסר את הבשר מן המרינדה יבש לטפוח. מבשלים את tenderloin על חום גבוה בינוני עד השחמה על 3 צדדים, על 3 דקות לכל צד. הפוך לחום בצד האחרון והכניס את המחבת לתנור. צולים את הבשר במשך כ 25 דקות; מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר צריך לרשום 125 עבור נדיר בינוני.
להעביר את tenderloin ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
זרוק את הסלט עם חצי מהרוטב. תלולית על מגש גדול, להקיף עם פלחי העגבניות ולפזר את הנבטים על גבי. דק לחתוך את הפילה, לארגן את הסלט ומגישים. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.