קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מטבחיםאמריקאי
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

בשר טנדרלוין סלט קוב

בשר טנדרלוין סלט קוב
בשר בקר Tenderloin סלט קוב נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1106 קלוריות. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך jalapeño, מלח כשר ופלפל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: פילה בקר מצופה חרדל עם ארוגולה, בצל אדום וסלט שעועית שעווה, בשר בקר עם קרם בזיליקום עם סלט אבטיח בזיליקום ופלנטנות בגריל, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי.

הוראות

1
בצלחת רדודה גדולה, מערבבים את הפטרוזיליה, שמן זית כתית, פפריקה וכמון. מערבבים במחצית השום הטחון, 1 כף מלח ו 2 כפות פלפל.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מוסיפים את הבשר והופכים את המעיל ביסודיות. מכסים ומקררים במשך 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בקערה בינונית, מערבבים את המיונז עם פרמזן, חרדל, חלב חמאה, מיץ לימון, אנשובי, jalapeo, רוטב ווסטרשייר ושום טחון הנותרים. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
מסננים וקוצצים גס. בקערה גדולה, לזרוק את הרומיין עם בייקון, אבוקדו וערמונים.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
במחבת ovenproof גדול, לחמם את שמן זית טהור עד כמעט עישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
הסר את הבשר מן המרינדה יבש לטפוח. מבשלים את tenderloin על חום גבוה בינוני עד השחמה על 3 צדדים, על 3 דקות לכל צד. הפוך לחום בצד האחרון והכניס את המחבת לתנור. צולים את הבשר במשך כ 25 דקות; מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר צריך לרשום 125 עבור נדיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
להעביר את tenderloin ללוח גילוף ולתת לעמוד במשך 10 דקות.
10
זרוק את הסלט עם חצי מהרוטב. תלולית על מגש גדול, להקיף עם פלחי העגבניות ולפזר את הנבטים על גבי. דק לחתוך את הפילה, לארגן את הסלט ומגישים. תעביר את הרוטב הנוסף ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות