בשר לייט: פינטו וטאקו חזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר לייט: פינטו טאקו חזיר. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פלחי ליים, כמון, שעועית פינטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: חזיר קשיו חריף, בשר לייט: חזיר וחרדל שמנת כרוב, ו חזיר מגורר וטאקו פינטו עם סלט פפיטה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 250 ° F. העונה חתיכות חזיר עם מלח, כמון, קאיין, ופלפל.
מחממים את השמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה ומחממים את חתיכות החזיר, כ -3 דקות בצד.
הסר את החזיר השחום; להפריש.
מוסיפים את שעועית פינטו ומים לתנור ההולנדי; מביאים לרתיחה. מרתיחים שעועית במרץ במשך כדקה, ואז להרוג את החום ולהוסיף את חתיכות החזיר בחזרה למחבת. שים מכסה על התנור ההולנדי; להעביר אותו לתנור. Braise עד חזיר ושעועית הן מאוד רך, על 2 1/2 שעות.
בואו להתקרר לפני הסרת רטוש בשר החזיר ו מתאמץ את השעועית. הנוזל יכול להיות מושלך או קפוא לבסיס מרק בעתיד.
בהתאם חזיר שלך, יהיה לך על 28 אונקיות (כ 7 כוסות) משך חזיר. יהיה לך על 3 כוסות של שעועית מבושלת; סליק 2 כוסות של שעועית במיכל להקפיא. אחסן 6 כוסות של בשר חזיר במיכלים 2 כוסות והקפא, בהזמנת 1 כוס חזיר וכוס 1 של שעועית לטאקו.
מערבבים את חזיר ושעועית פינטו למילוי הטאקו שלך, ומגישים עם טורטיות מחוממות, טריזי ליים, בצל אדום קצוץ, עלי כוסברה, jalapeño טחון, ממרח אבוקדו, וכל דבר אחר שאתה אוהב על הטאקו שלך.