בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 811 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: בייקון צ'יפוטלה רוטב, בשר לייט: בריסל, Beemster, וקותלי חזיר, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מרגמה ועלי או גב של סכין, לטחון את השום, מלח ופלפל אדום פתיתים כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את הדבק, את העגבניה עם המיצים שלה, את עלי הבזיליקום, את שמן הזית, את החומץ ואת המלח בבאולינג תערובת ועטיפה. להפריש במשך שלוש שעות או עד לילה.