בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם
בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 811 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: בייקון צ'יפוטלה רוטב, בשר לייט: בריסל, Beemster, וקותלי חזיר, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מרגמה ועלי או גב של סכין, לטחון את השום, מלח ופלפל אדום פתיתים כדי להדביק.
מערבבים את הדבק, את העגבניה עם המיצים שלה, את עלי הבזיליקום, את שמן הזית, את החומץ ואת המלח בבאולינג תערובת ועטיפה. להפריש במשך שלוש שעות או עד לילה.
שים סיר גדול של מים על לרתיחה, ובזמן שאתה מחכה, מטגנים את הבייקון על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו ואת החלקים הם פריך.
הסר ושמור את חתיכות בייקון ולנקז את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
מוסיף את שאלוט לשומן בייקון ומטגנים עד שאלוט התרככו. עד עכשיו, המים יגיעו לרתיחה ואתה תהיה בישול הפסטה בצלצלים בו זמנית.
מסננים את הפסטה כאשר זה אל דנטה, הזמנה 1/4 כוס של נוזל בישול עמילני.
מוסיפים את הפסטה ואת המים השמורים למחבת ומערבבים, מסירים כל מבושל על חתיכות מלמטה.
מוסיפים את בייקון שמורות ורוטב עגבניות גלם, ערבוב לשלב. מבשלים רק עד שהרוטב חם.
מגישים עם גבינת פרמזן מגוררת.