בשר לייט: פנה עם בייקון ורוטב עגבניות גלם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 811 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, עלי בזיליקום, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר לייט: בייקון צ'יפוטלה רוטב, בשר לייט: בריסל, Beemster, וקותלי חזיר, ו בשר לייט: ענבים אדומים, בייקון, סלט פיסטוק עם שאלוט S (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מרגמה ועלי או גב של סכין, לטחון את השום, מלח ופלפל אדום פתיתים כדי להדביק.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את הדבק, את העגבניה עם המיצים שלה, את עלי הבזיליקום, את שמן הזית, את החומץ ואת המלח בבאולינג תערובת ועטיפה. להפריש במשך שלוש שעות או עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
סטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים סיר גדול של מים על לרתיחה, ובזמן שאתה מחכה, מטגנים את הבייקון על חום בינוני עד השומן הוא שניתנו ואת החלקים הם פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הסר ושמור את חתיכות בייקון ולנקז את כל אבל 1 כף שומן מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את שאלוט לשומן בייקון ומטגנים עד שאלוט התרככו. עד עכשיו, המים יגיעו לרתיחה ואתה תהיה בישול הפסטה בצלצלים בו זמנית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מסננים את הפסטה כאשר זה אל דנטה, הזמנה 1/4 כוס של נוזל בישול עמילני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים את הפסטה ואת המים השמורים למחבת ומערבבים, מסירים כל מבושל על חתיכות מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את בייקון שמורות ורוטב עגבניות גלם, ערבוב לשלב. מבשלים רק עד שהרוטב חם.