בשר מטוגן בסגנון מרוקאי עם גזר וקוסקוס
בקר מטוגן בסגנון מרוקאי עם גזר וקוסקוס דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם קוסקוס, פטרוזיליה שטוחה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף מטוגן מרוקאי עם גזר וצימוקים זהובים, קוסקוס ירקות בסגנון מרוקאי, ו טג'ין בקר עם קוסקוס (מרוקאי).
הוראות
כדי להכין בשר בקר, לחמם 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 1/4 מלח כפית.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים 4 דקות או עד שהבשר משחימים מכל הצדדים, ומסתובבים מדי פעם.
להעביר בשר לקערה; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים 3 כוסות בצל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 4 שיני שום קצוץ ו 4 מרכיבים הבאים; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 2 פחיות מרק; מביאים לרתיחה.
מוסיפים משמשים; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 30 דקות. באמצעות בלנדר טבילה במחבת, תערובת בצל מחית. מערבבים 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
להחזיר בשר לתערובת בצל; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה או עד בשר רך.
מוסיפים גזר למחבת; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהגזר רך, מוסיפים 2 כפות מים, אם תרצה, לרוטב דק. מוסיפים פטרוזיליה.
בעוד בשר מבשל, לחמם 2 כפיות שמן בסיר קטן על אש בינונית.
להוסיף שן שום כתוש, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית כורכום. מערבבים ב 1/3 מרק כוס ו 1/3 כוס מים; להביא לרתיחה. מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות; מוך עם מזלג. מערבבים בצלים ירוקים. כפית קוסקוס על 4 צלחות. למעלה באופן שווה עם נזיד בקר.
מגישים כפית של קוסקוס ותערובת התבשיל בקערה קטנה.
הסר כמה נתחי בשר וגזר, לחתוך אותם לחתיכות קטנות, ולהגיש אותם כמזון אצבע.
מגישים את הבשר והגזר עם קערה של קוסקוס.