בשר מטוגן בסגנון מרוקאי עם גזר וקוסקוס
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, ג'ינג'ר הקרקע, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. מתכונים דומים: עוף מטוגן מרוקאי עם גזר וצימוקים זהובים, קוסקוס ירקות בסגנון מרוקאי, ו טג'ין בקר עם קוסקוס (מרוקאי).
הוראות
כדי להכין בשר בקר, לחמם 2 כפיות שמן בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים בשר למחבת ומבשלים 4 דקות או עד שהבשר משחימים מכל הצדדים, ומסתובבים מדי פעם.
להעביר בשר לקערה; לכסות ולשמור חם.
מוסיפים 3 כוסות בצל למחבת; מבשלים 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 4 שיני שום ו 4 מרכיבים הבאים (דרך ג ' ינג ' ר); לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 2 פחיות מרק; מביאים לרתיחה.
מוסיפים משמשים; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מכסים ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 30 דקות. באמצעות בלנדר טבילה במחבת, תערובת בצל מחית. מערבבים 1/8 כפית מלח 1/8 כפית פלפל.
להחזיר בשר לתערובת בצל; לבשל מעל חום בינוני-נמוך 1 שעה או עד בשר רך.
מוסיפים גזר למחבת; מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהגזר רך, מוסיפים 2 כפות מים, אם תרצה, כדי לשחרר רוטב. מערבבים 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה.
בעוד בשר מבשל, להכין קוסקוס.
מחממים 2 כפיות שמן בסיר קטן על חום בינוני.
להוסיף שן שום כתוש, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית כורכום. מערבבים ב 1/3 מרק כוס ו 1/3 כוס מים; להביא לרתיחה. מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
הסר מהחום. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות; מוך עם מזלג. מערבבים בצלים ירוקים.
כפית קוסקוס על 4 צלחות. למעלה באופן שווה עם תבשיל בשר בקר, ומפזרים כל מנה עם 1 פטרוזיליה כף.