קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

בשר מעושן ונזיד כרישה

בשר מעושן ונזיד כרישה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר מעושן ונזיד כרישה. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 675 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו יין, פטרוזיליה עם עלים שטוחים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה מושלם עבור סתיו. מתכונים דומים: תבשיל בשר מעושן, תבשיל בשר מעושן עם גבינה כחולה ועירית, ו מרק כרישה מעושנת.

הוראות

1
במעבד מזון מיני, מחית את הפלפל האדום; לגרד לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2
לסחוט את רוב הלימון חצי לתוך קערה קטנה של מים קרים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, הצמד את העלים החיצוניים הקשוחים. באמצעות סכין חדה, לחתוך את המחצית העליונה של הארטישוק לקלף את הבסיס ואת הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את הגבעול ושחרר אותו לתוך הקערה. באמצעות כדור מלון או כף, לגרוף את לחנוק פרוותי. לשפשף את התחתון ארטישוק בכל רחבי עם חצי לימון, ואז רבע ארטישוק ושחרר אותו לתוך הקערה. חזור עם הארטישוק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומחפשים מעט בקמח. בתבשיל ברזל יצוק אמייל בינוני, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים חצי מהבשר וחום על חום גבוה בינוני, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים לצלחת ומחממים את הבשר הנותר באותו שמן.
מרכיבים שתצטרך
7
מסננים את הארטישוקים ומתייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את השומן מן התבשיל ומוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את הכרישה ועלי המפרץ ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את השום ואת pimentn ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הפטרוזיליה, הפלפל והיין ומבשלים בחום בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את הבשר הצרוב, המניה, מחית פלפל אדום ואת הארטישוקים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד הבשר רך, על 1 1/2 שעות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך