קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות5
ציון בריאות42
מגזין

בשר משומר וכרוב

בשר משומר וכרוב
בשר משומר וכרוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 794 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 60 גרם של שומן למנה. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, חרדל דבש, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: בשר משומר וכרוב, בשר משומר וכרוב, ו N. Y. C. בשר משומר וכרוב.

הוראות

1
בשר משומר (
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
2
אפוי) 1 לקחת את בשר משומר מהחבילה ולהשליך את חבילת התבלינים. שים לב שצד אחד של הצלי צריך להיות שכבת שומן, הצד השני צריך להיות קווים ברורים המציינים את גרגר הבשר. בשר משומר יכול להיות מלוח מאוד, במיוחד כאשר אפוי. כדי להסיר חלק מלח לפני הבישול, למקם אותו בצד שומן סיר למעלה. מכסים במים, מביאים לרתיחה, משליכים את המים, מוסיפים מים מתוקים ומביאים לרתיחה שוב. שוב להשליך את המים. 2 מחממים תנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
להניח את בשר משומר, צד שומן למעלה, על חתיכת גדולה של חובה כבדה, רחב, רדיד אלומיניום (ייתכן שיהיה עליך להיות יצירתי עם הדרך שבה אתה לעטוף את הבשר אם נייר הכסף שלך אינו רחב מספיק). הכנס את ציפורן לתוך החלק העליון של לוח בשר משומר, במרווחים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מורחים את החלק העליון עם חרדל דבש מתוק חם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מפזרים סוכר חום מעל. 3 לעטוף את הבשר המשומר בנייר כסף בדרך המאפשרת מעט מקום על גבי בין בשר משומר לבין רדיד, ויוצר מיכל כדי לתפוס את המיצים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
בשר משומרבשר משומר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מניחים בשר משומר עטוף בנייר כסף במחבת צלייה רדודה ואופים במשך 2 שעות. 4 לפתוח את גלישת רדיד, להפיץ קצת יותר חרדל דבש על החלק העליון של בשר משומר, לצלות אותו במשך 2-3 דקות, עד העליון הוא תוסס מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דבשחרדל דבש
בשר משומרבשר משומר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
תן לנוח במשך 5 עד 10 דקות, ואז במקום על קרש חיתוך. משוך החוצה וזרוק את ציפורן. הרם את הבשר המשומר עד כדי לראות לאיזה כיוון הוא גרגר הבשר.  ואז לחתוך את הבשר באלכסון, על פני גרגר הבשר, לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
מגישים באופן מיידי.בשר משומר (מבושל) 1
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
9
מניחים בשר בקר משומר בסיר גדול (6 עד 8 ליטר). מכסים את הבשר במי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הוסף את התוכן של חבילת התבלינים למים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לרתיחה. מבשלים במשך 2-3 שעות, עד בשר משומר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
הסר מן הסיר ללוח חיתוך. (מילואים בישול נוזלי עבור כרוב רותח, אם אתה מתכנן להרתיח ולא לטגן את הכרוב.)
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
חותכים פרוסות נגד התבואה, לפרוסות עבות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
13
לשרת.כרוב (מוקפץ) 1
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
14
מחממים 2 כפות שמן זית (מספיק כדי היטב לצפות את המחבת) על חום בינוני עד גבוה בסיר גדול, רחב (8 ליטר אם זמין) או גדול, צדדי sauté פאן.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים בצל קצוץ, מבשלים כמה דקות, ואז מוסיפים שום.2
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
16
להוסיף שליש כרוב פרוס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
מפזרים קצת מלח ומערבבים מעיל עם שמן ומערבבים עם בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
18
פרוש את הכרוב באופן שווה על החלק התחתון של המחבת ולא לערבב עד שהוא מתחיל חום. אם החום גבוה מספיק, זה צריך לקרות במהירות. הטריק הוא לקבל את המבער חם מספיק כדי לחמם בקלות את הכרוב, אבל לא כל כך חם כי זה בקלות שורף. כאשר החלק התחתון של הכרוב הוא השחמה יפה, להשתמש מרית מתכת להרים אותו ולהפוך אותו, גירוד חתיכות השחמה כמו שאתה הולך. 3 לאחר הכרוב במחבת יש השחמה על כמה סלטות, להוסיף עוד שליש הכרוב למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
19
מערבבים היטב, ואז להפיץ את הכרוב וחוזר חלילה. ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת יותר שמן זית למחבת כדי לעזור עם בראונינג, וכדי למנוע את הכרוב דבק יותר מדי למחבת. לאחר אצווה זה מבושל קצת השחמה, להוסיף את השלישי הנותר של הכרוב וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
20
מגישים עם בשר משומר.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
21
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים. ניתן לעשות קדימה וחומם מחדש.כרוב (מבושל)1 ברגע שיש לך להסיר את בשר משומר מן הסיר, להוסיף את הכרוב וכל ירקות אחרים (גזר, תפוחי אדמה חדשים) לסיר. תטעם את הנוזל. אם זה מלוח מדי, להוסיף עוד מים לסיר. להעלות את החום עד הנוזל הוא רותח היטב. מבשלים עד הכרוב וכל ירקות אחרים מבושלים דרך, 15-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט2 כפות פטרוזיליה שטוחה קצוצה או עירית קצוצה, לקישוט
בשר משומרבשר משומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
22
מניחים ירקות בקערה הגשה, מוסיפים קצת נוזל הבישול לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה