בשר סטרוגנוף עם אטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו סטרוגנוף קציצות עם אטריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.07 דולר למנה. מנה אחת מכילה 385 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חלמונים, מים, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו סטרוגנוף קציצה, סטרוגנוף קציצה, ו סטרוגנוף קציצה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה משלבים קמח ומלח. לעשות טוב במרכז. מקציפים חלמונים, ביצה ומים; יוצקים לבאר. מערבבים יחד, יוצרים בצק. הופכים בצק על משטח מקומח; ללוש 8-10 פעמים. מחלקים לשליש; מרדדים כל אחד דק ככל האפשר.
בואו לעמוד 20 דקות או עד לייבוש חלקי.
חותכים ל-1/4 אינץ'. רצועות, ואז לתוך 2-ב. חתיכות; להפריש.
בקערה גדולה אחרת שלבו את הביצה, הקטשופ, שיבולת השועל, הבצל והמלח. מפוררים בקר על תערובת; מערבבים היטב. צורה לתוך 1-1 / 2-ב. ביצים.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 10-15 דקות או עד שכבר לא ורוד; מסננים.
בסיר גדול שלבו את המרק, השמנת החמוצה, החלב והפפריקה; מחממים דרך.
מוסיפים קציצות; מכסים ומבשלים עד לחימום, תוך ערבוב תדיר.
בסיר אחר מביאים לרתיחה מים ומלח; מוסיפים אטריות. מבשלים 12-15 דקות או עד שהאטריות רכות; מסננים. זורקים עם חמאה ופטרוזיליה.