קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בשר סטרוגנוף עם אטריות

בשר סטרוגנוף עם אטריות
בשר סטרוגנוף עם אטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 688 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. לך לחנות ותביא פטריות, בשר בקר, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סטרוגנוף בקר בסיר אחד עם אטריות ביצים, בשר סטרוגנוף עם נודלס בחמאה, ו בשר סטרוגנוף על נודלס בחמאה.

הוראות

1
בתנור הולנדי גדול מחממים את השמן על חום גבוה ומחממים את הבשר הקוביות.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
הסר מהמחבת. באותו מחבת, לטגן את הבייקון, בצל וסלרי עד בצל שקוף ובייקון מבושל באופן מלא. החזירו את התבשיל השחום למחבת.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מערבבים במלח תיבול, רוטב ווסטרשייר ומרק בשר. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני. מבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות או עד בשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את האטריות ביצים ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
6
במחבת, להמיס את החמאה על חום בינוני לטגן את הפטריות במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את הפטריות לתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מביאים את תערובת הבשר לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מערבבים יחד את קורנפלור ואת המים, ומערבבים לתוך תערובת הבשר; ערבוב כל הזמן. מערבבים שמנת חמוצה עד שמנת לשרת מעל אטריות ביצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות