בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מרק עוף דל מלח, רוטב ווסטרשייר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, בשר עגל צלוי ברוטב רוזה פאן, ו כבד אווז צרוב עם לפת מטוגנת ורוטב שרי.
הוראות
1
מרתיחים את שני המרקים עד מופחת scant 1 כוס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא יין הבא 3 מרכיבים לרתיחה בסיר אחר, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד מופחת 11/2 כוסות, על 30 דקות. באמצעות כף מחוררת, מעבירים ענבים לקערה קטנה; מוסיפים דובדבנים לענבים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים מרק מופחת לסירופ ענבים. מרתיחים עד מופחת 3/4 כוס, על 10 דקות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים פירות בסיס רוטב בנפרד לקרר.