קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

בשר עוף מתובל מרוקאי

בשר עוף מתובל מרוקאי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Paillards עוף מתובל מרוקאי. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו דבש קל, חזה עוף, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: עוף מתובל מרוקאי, עוף מתובל מרוקאי, ו כבש מתובל מרוקאי או עוף.

הוראות

1
מחבת גריל חום מעל חום מתון עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
2
בינתיים, מבשלים את כל מרכיבי הרוטב למעט חמאה בסיר 1 ליטר, חשוף, ערבוב מדי פעם, 2 דקות. הניחו בצד בעת בישול עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
1
לבשל כמון, פפריקה, ופלפל בשמן במחבת קטנה על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה לקערה קטנה, הזמנת מחבת לרוטב (לא נקי).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת כמה שמן מתובל בצד 1 של כל paillard, ואז מפזרים קצת מלח. מסדרים 2 paillards במחבת גריל, הצדדים משומנים למטה, ואת צמרות מברשת עם כמה שמן מתובל, ואז מפזרים קצת מלח. גריל 2 דקות, ואז להתהפך וגריל עד רק מבושל דרך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מעבירים למגש ומכסים בנייר כסף. גריל שאריות paillards באותו אופן, העברת מגש.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת בינונית למחבת קטנה שמורה, זורק מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
להוסיף כל מיצים מן העוף שנצבר על מגש לרוטב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף חמאה ומחבת מערבולת עד החמאה הוא פשוט משולב. רוטב העונה עם מלח וכפית על פני עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
כמה חזה עוף פרוס לא יכול להיות של עובי אפילו. במידת הצורך, לשים כל paillard בין 2 גיליונות של פלסטיק לעטוף פאונד עם צד שטוח של מפצח בשר עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות