קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל

בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל
בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 854 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, גבינת פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל, נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עם הידיים עד בשילוב שווה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שהטעמים מתמזגים, לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הכריך:כאשר הנקניק נעשה במרינדה, מחממים את השמן הנמדד במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיף את הפלפלים, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -20 דקות. מכסים במכסה הדוק כדי להתחמם ולהניח בצד בזמן שאתה מבשל את הקציצות נקניק.מחלקים את נקניק הצבי ל 6 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך פטי רזה, מלבני מעט גדול יותר לחמניות hoagie; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קציצות נקניקקציצות נקניק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
בשר צביבשר צבי
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני למדיום (כ 177° עד450). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את המחבת או באח עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים את הקציצות הנקניק על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים את הקציצות ללא הפרעה (לא לוחצים עליהם) עד שסימני הגריל מופיעים בתחתית, כ -2 עד 3 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הקציצות ולחלק את הגבינה ביניהם. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה והקציצות רק מעט ורודות במרכז למדיום (כ -140°F עד 63° על מדחום מיידי לקרוא), כ -2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר לצלחת נקייה ולתת לנוח במקום חם או אוהל רופף עם נייר. בינתיים, טוסט לחמניות.כאשר הלחמניות מוכנות, מניחים 1 פטי על כל גליל, באופן שווה לחלק את תערובת הבצל פלפל על הקציצות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®