בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל
בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 854 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, גבינת פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל, נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עם הידיים עד בשילוב שווה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שהטעמים מתמזגים, לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הכריך:כאשר הנקניק נעשה במרינדה, מחממים את השמן הנמדד במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מוסיף את הפלפלים, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -20 דקות. מכסים במכסה הדוק כדי להתחמם ולהניח בצד בזמן שאתה מבשל את הקציצות נקניק.מחלקים את נקניק הצבי ל 6 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך פטי רזה, מלבני מעט גדול יותר לחמניות hoagie; להפריש.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני למדיום (כ 177° עד450). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את המחבת או באח עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן זית.
מניחים את הקציצות הנקניק על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים את הקציצות ללא הפרעה (לא לוחצים עליהם) עד שסימני הגריל מופיעים בתחתית, כ -2 עד 3 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הקציצות ולחלק את הגבינה ביניהם. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה והקציצות רק מעט ורודות במרכז למדיום (כ -140°F עד 63° על מדחום מיידי לקרוא), כ -2 דקות יותר.
הסר לצלחת נקייה ולתת לנוח במקום חם או אוהל רופף עם נייר. בינתיים, טוסט לחמניות.כאשר הלחמניות מוכנות, מניחים 1 פטי על כל גליל, באופן שווה לחלק את תערובת הבצל פלפל על הקציצות, ומגישים.