קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל

בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל
בשר צבי איטלקי-כריכי נקניק עם פלפלים ובצל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 854 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 55 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-50 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית, גבינת פרובולון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק איטלקי מחבת, פלפלים ובצל, נקניק איטלקי בגריל עם פלפלים, בצל וארוגולה, ו נקניק איטלקי בגריל עם פלפל חמוץ מתוק ובצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה ומערבבים עם הידיים עד בשילוב שווה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שהטעמים מתמזגים, לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.עבור הכריך:כאשר הנקניק נעשה במרינדה, מחממים את השמן הנמדד במחבת גדולה על חום בינוני-נמוך עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיף את הפלפלים, בצל, שום, פתיתי פלפל אדום. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים, כ -20 דקות. מכסים במכסה הדוק כדי להתחמם ולהניח בצד בזמן שאתה מבשל את הקציצות נקניק.מחלקים את נקניק הצבי ל 6 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך פטי רזה, מלבני מעט גדול יותר לחמניות hoagie; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קציצות נקניקקציצות נקניק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בשר צביבשר צבי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני למדיום (כ 177° עד450). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את המחבת או באח עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הקציצות הנקניק על הגריל, מכסים את הגריל, ומבשלים את הקציצות ללא הפרעה (לא לוחצים עליהם) עד שסימני הגריל מופיעים בתחתית, כ -2 עד 3 דקות. באמצעות מרית, להפוך את הקציצות ולחלק את הגבינה ביניהם. מכסים את הגריל וממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה והקציצות רק מעט ורודות במרכז למדיום (כ -140°F עד 63° על מדחום מיידי לקרוא), כ -2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קציצות נקניקקציצות נקניק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
הסר לצלחת נקייה ולתת לנוח במקום חם או אוהל רופף עם נייר. בינתיים, טוסט לחמניות.כאשר הלחמניות מוכנות, מניחים 1 פטי על כל גליל, באופן שווה לחלק את תערובת הבצל פלפל על הקציצות, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

מרכיבים