בשר צבי ברוטב פטריות שרי
בשר צבי עם רוטב פטריות שרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתכון זה של Allrecipes יש 54 אוהדים. אם יש לכם bellas התינוק, סטייקים בשר צבי, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 57 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו רוטב חרדל פטריות, שרי ודגנים, סטייק קובייה עם רוטב פטריות שרי לשניים, ו פילה מיניון עם רוטב שרי-פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס קמח, מרווה, מלח, ופלפל בשקית resealable, להפריש. ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל ומבשלים עד כמעט רך.
מוסיפים פטריות, וממשיכים לבשל עד רך.
הפעל חום בינוני-גבוה ולהמיס 2 כפות של חמאה במחבת. לזרוק את סטייקים בשר צבי בקמח מתובל ולנער את העודף. צרוב בשר צבי בחמאה במשך 6 עד 7 דקות לכל צד ולהסיר.
להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמיס את כף הנותרים של חמאה.
לטאטא ב 1 כף קמח, ואחריו שרי ומים. החזירו את הירקות והבשר למחבת. להגביר את החום, ומבשלים במשך 15 דקות.