בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, ושמנת חזרת
בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, וקרם חזרת יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. יש משקה זה 1511 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 128 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר צלוי עומד עם פורצ'יני ורוטב בייקון, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו 'Tis העונה ... להפוך ויסקי שמנת אירי משלך (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול חום בינוני.
להוסיף שאלוט ו sautéuntil רך, על 3 דקות.
הוסף 1/2 כוס ויסקי לסיר.באמצעות גפרור ארוך או קל יותר ועומד, בזהירות להצית תערובת לשרוף ofalcohol. כאשר להבה מתה, להוסיף יין אדום ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, על 16 דקות.
מוסיפים 4 כוסות עוף ומרתיחים עד התערובת מופחתת to3 כוסות, על 15 דקות.
להקציף קרם וmustard בקערה קטנה; מוסיפים לסיר ומרתיחים עד spoiits מעילים רוטב וisreduced ל 2 1/2 כוסות, על 13 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מעבירים לקערה קטנה. כיסוי וצינה.
מיקום מתלה ב bottomthird של תנור מחממים ל 232°.
מדף קלייה placer במחבת קלייה גדולה.
Placeroast על משטח עבודה עם עצמות standingstraight up. באמצעות סכין חדה ארוכה, חתוךבין עצמות ובשר כדי להפוך 5-ל6 אינץ ' עמוק סדק (לא לחתוך כל כך עמוק שעצמות לרדת). לחטט עצמות משם להתבשל בעדינות, יצירת מקום, ולאחר מכן למלא את החלל בצורה חלקה עם מלית, אריזה בחוזקה. לחץ עצמות כדי קומפקטי מלית מעט ועצמות עניבה במקום עם 3 עד 4 לולאות ofkitchen מחרוזת עטוף לחלוטין aroundroast כדי לאבטח ולשמור מלית במקום.
שלב שום, שמן, 3 כפות, 1/2 כפות מלח גס, 1 כף פלפל שחור טחון, ו pushed זרעי שומר בקערה קטנה. תערובת רוזמרין Rubgarlic בכל רחבי צלי.
צלי Placerib, עצמות עומדות ישר למעלה, מעקה במחבת צלייה מוכנה. צלי 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. צלי 1/2 שעות. להתחיל לבדוק את internaltemperature של בשר על ידי החדרת instantreadthermometer למרכז הבשר (notstuffing), ישר למטה מלמעלה של צלי;להמשיך צלייה עד temperatureis הרצוי הגיע, על125 עבור נדיר ו about130°f עבור בינוני-נדיר, על 30 עד 40minutes יותר.
להעביר צלי לצלחת;תן לנוח לפחות 20 דקות ועד 45minutes לפני גילוף. מחבת צלייה ריזרב juicesin. כפית את השומן מהחלק העליון שלjuices; עתודה עבור puddings יורקשייר, אםdesired, או להשליך אם לא באמצעות.
בינתיים, finishpreparing רוטב. מערבבים פלפל סדוק במחבת קטנה מעל חום בינוני untilfragrant, כ 3 דקות.
מקום rastingpan עם מיצים מעל 2 מבערים. להביא toboil; להוסיף 1 מרק כוס ויסקי 1/2 כוס.מרתיחים 2 דקות, גירוד חתיכות משחיותבכפית עץ.
מסננים מיצי פאן לתוך סיר גדול; להוסיף בסיס רוטב. מרתיחים עד coatsspoon רוטב, על 4 דקות.
להוסיף toastedcracked גרגירי פלפל ושאר 2tespoons רוזמרין; מבשלים 1 דקה.רוטב העונה לטעם עם מלח.
הווה צלי בטבלה, ולאחר מכן להעביר לחלקי חיתוך לחתוך לפרוסות 1/4 - to1/2-inch-עבה. סדר slices בשר ומילוי על מגש.
מגישים עם קרם חזרת gravyand לצד.