בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, ושמנת חזרת
בשר צלוי, מילוי תרד-פורצ'יני, רוטב ויסקי אירי, וקרם חזרת יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. יש משקה זה 1511 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 128 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר גס, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר צלוי עומד עם פורצ'יני ורוטב בייקון, ויסקי אירי סודה עם חמאת ויסקי אירי, ו 'Tis העונה ... להפוך ויסקי שמנת אירי משלך (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
להוסיף שאלוט ו sautéuntil רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
3
להוסיף שום; stir1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
הוסף 1/2 כוס ויסקי לסיר.באמצעות גפרור ארוך או קל יותר ועומד, בזהירות להצית תערובת לשרוף ofalcohol. כאשר להבה מתה, להוסיף יין אדום ומרתיחים עד התערובת מצטמצמת 1 כוס, על 16 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים 4 כוסות עוף ומרתיחים עד התערובת מופחתת to3 כוסות, על 15 דקות.
6
להקציף קרם וmustard בקערה קטנה; מוסיפים לסיר ומרתיחים עד spoiits מעילים רוטב וisreduced ל 2 1/2 כוסות, על 13 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של וניל
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
Placeroast על משטח עבודה עם עצמות standingstraight up. באמצעות סכין חדה ארוכה, חתוךבין עצמות ובשר כדי להפוך 5-ל6 אינץ ' עמוק סדק (לא לחתוך כל כך עמוק שעצמות לרדת). לחטט עצמות משם להתבשל בעדינות, יצירת מקום, ולאחר מכן למלא את החלל בצורה חלקה עם מלית, אריזה בחוזקה. לחץ עצמות כדי קומפקטי מלית מעט ועצמות עניבה במקום עם 3 עד 4 לולאות ofkitchen מחרוזת עטוף לחלוטין aroundroast כדי לאבטח ולשמור מלית במקום.
צלי Placerib, עצמות עומדות ישר למעלה, מעקה במחבת צלייה מוכנה. צלי 20 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. צלי 1/2 שעות. להתחיל לבדוק את internaltemperature של בשר על ידי החדרת instantreadthermometer למרכז הבשר (notstuffing), ישר למטה מלמעלה של צלי;להמשיך צלייה עד temperatureis הרצוי הגיע, על125 עבור נדיר ו about130°f עבור בינוני-נדיר, על 30 עד 40minutes יותר.
להעביר צלי לצלחת;תן לנוח לפחות 20 דקות ועד 45minutes לפני גילוף. מחבת צלייה ריזרב juicesin. כפית את השומן מהחלק העליון שלjuices; עתודה עבור puddings יורקשייר, אםdesired, או להשליך אם לא באמצעות.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
1
בינתיים, finishpreparing רוטב. מערבבים פלפל סדוק במחבת קטנה מעל חום בינוני untilfragrant, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מקום rastingpan עם מיצים מעל 2 מבערים. להביא toboil; להוסיף 1 מרק כוס ויסקי 1/2 כוס.מרתיחים 2 דקות, גירוד חתיכות משחיותבכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מסננים מיצי פאן לתוך סיר גדול; להוסיף בסיס רוטב. מרתיחים עד coatsspoon רוטב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להוסיף toastedcracked גרגירי פלפל ושאר 2tespoons רוזמרין; מבשלים 1 דקה.רוטב העונה לטעם עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
הווה צלי בטבלה, ולאחר מכן להעביר לחלקי חיתוך לחתוך לפרוסות 1/4 - to1/2-inch-עבה. סדר slices בשר ומילוי על מגש.