בשר צלוי עם רוזמרין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלוי בשר בקר עם רוזמרין. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 165 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. לכי לחנות וקחי שום, מלח, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו רוזמרין-רוסטביף שום, בשר בקר צלוי עם שום ורוזמרין, ו רוזמרין בישול איטי-רוסטביף שום (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח ופלפל בקערה קטנה. באמצעות סכין חדה, לחתוך קו למטה לצלי על 1/2 ב. מול הצלעות כדי ליצור כיס עמוק שלתוכו תוכל למלא רוזמרין ושום.
מפזרים את הכיס עם כמחצית תערובת המלח, ולאחר מכן להוסיף רוזמרין ושום, המאפשר גבעולי רוזמרין לנקר מתוך הצלי. לקשור את הצלי בין הצלעות עם חוט מטבח.
מפזרים את תערובת המלח הנותרת בצד החיצוני של הצלי.
מניחים במחבת צלייה גדולה עם צלעות מצביע למעלה.
מבשלים 15 דקות, ואז להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 וצולים עד מדחום מוכנס במרכז הבשר מגיע 130 לנדיר, 75 עד 90 דקות, או 140 עבור בינוני, על 2 שעות.
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד, ולתת מנוחה במשך 30 דקות.
חותכים מחרוזות ולהסיר רוזמרין. לגלף ולשרת.