בשר צלוי רצועה עם פטריות רוקפור
בשר צלוי עם פטריות רוקפור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון, סטייק חרוך מחבת עם פטריות, ו ניו יורק רצועה סטייקים עם פטריות Portabella התינוק.
הוראות
בתבנית אפייה גדולה אמייל יצוק או נירוסטה, לזרוק את כובעי פטריות עם היין ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הכובעים נבעו בצד למטה וצולים במשך 10 דקות, או עד שהם משחררים את הנוזל שלהם.
יוצקים את הנוזל לתוך כוס מדידה כוס. הפעל את הפטריות וצלי במשך 10 דקות יותר, או עד משחימים היטב על הקרקעית.
מעבירים את הפטריות לצלחת גדולה. הגדר את צלחת אפייה על חום גבוה בינוני וכאשר הוא מתחיל לעשן, להוסיף את המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים עד שהמים מפחיתים בחצי, כ -3 דקות.
יוצקים את הנוזל לתוך כוס המדידה.
להחזיר את כובעי הפטריות לתבנית האפייה, בצד נבלע למעלה. בקערה, לשלב את הרוקפור עם שמנת, אנשובי, שום וחרדל. מערבבים את פירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל. למלא כל כובע פטריות עם כפית גדושה של מילוי.
מתבלים את בשר הצלי במלח ופלפל. הגדר מחבת ovenproof גדולה על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות.
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית וכאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הצלי, צד שומן למטה. מבשלים עד השומן הוא השחמה עמוקה, על 5 דקות, ואז במהירות לצרוב את הצלי במשך 1 דקה בכל צד. הפעל את הצד השומן הצלוי למעלה ומבשלים 1 דקה.
צולים את סינטה בתנור במשך כ -20 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 120 לנדיר.
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
בינתיים, מחממים את המטגן. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה, מגרדים את החלקים השחומים מתחתית המחבת.
מוסיפים את רוטב הסויה ואת נוזל פטריות שמורות ומרתיחים במשך 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב עם מלח והרבה פלפל ושופכים אותו לסירת רוטב מחוממת. לצלות את הפטריות במשך 3 דקות, או עד השחמה. סובב את תבנית האפייה לפי הצורך. לגלף את הצלי לתוך 4 פרוסות עבות ומגישים עם פטריות ממולאות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.