קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בשר צלוי רצועה עם פטריות רוקפור

בשר צלוי רצועה עם פטריות רוקפור
בשר צלוי עם פטריות רוקפור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 560 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם חמאה, שמן זית, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סינטה חתוכה בבצל, עם פשטידת תפוחי אדמה ורוקפור וסלט תרד עם רוטב בייקון, סטייק חרוך מחבת עם פטריות, ו ניו יורק רצועה סטייקים עם פטריות Portabella התינוק.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בתבנית אפייה גדולה אמייל יצוק או נירוסטה, לזרוק את כובעי פטריות עם היין ו 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל. להפוך את הכובעים נבעו בצד למטה וצולים במשך 10 דקות, או עד שהם משחררים את הנוזל שלהם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
יוצקים את הנוזל לתוך כוס מדידה כוס. הפעל את הפטריות וצלי במשך 10 דקות יותר, או עד משחימים היטב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
מעבירים את הפטריות לצלחת גדולה. הגדר את צלחת אפייה על חום גבוה בינוני וכאשר הוא מתחיל לעשן, להוסיף את המים. מביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על הקרקעית, ומבשלים עד שהמים מפחיתים בחצי, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
5
יוצקים את הנוזל לתוך כוס המדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6
להחזיר את כובעי הפטריות לתבנית האפייה, בצד נבלע למעלה. בקערה, לשלב את הרוקפור עם שמנת, אנשובי, שום וחרדל. מערבבים את פירורי הלחם ומתבלים במלח ופלפל. למלא כל כובע פטריות עם כפית גדושה של מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
גבינת רוקפורגבינת רוקפור
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מתבלים את בשר הצלי במלח ופלפל. הגדר מחבת ovenproof גדולה על חום גבוה בינוני במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הנותרים 1 כף שמן זית וכאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הצלי, צד שומן למטה. מבשלים עד השומן הוא השחמה עמוקה, על 5 דקות, ואז במהירות לצרוב את הצלי במשך 1 דקה בכל צד. הפעל את הצד השומן הצלוי למעלה ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
9
צולים את סינטה בתנור במשך כ -20 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 120 לנדיר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
להעביר את הבשר ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 10 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
בינתיים, מחממים את המטגן. הגדר את המחבת על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים את חומץ בלסמי ומביאים לרתיחה, מגרדים את החלקים השחומים מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים את רוטב הסויה ואת נוזל פטריות שמורות ומרתיחים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
14
הסר את המחבת מהחום ומערבולת בחמאה. מתבלים את הרוטב עם מלח והרבה פלפל ושופכים אותו לסירת רוטב מחוממת. לצלות את הפטריות במשך 3 דקות, או עד השחמה. סובב את תבנית האפייה לפי הצורך. לגלף את הצלי לתוך 4 פרוסות עבות ומגישים עם פטריות ממולאות. תעביר את הרוטב ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סירת רוטבסירת רוטב