"בשר שומשום" ו "קבבים צמחוניים"
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בשר שומשום 'N' Kabobs Veggie. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 222 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב סויה, פלפלים, שומשום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קבב בקר צמחוני במרינדה, קבב חזיר צמחוני, ו רק קבב צמחוני מעדן. (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, לשלב את רוטב הסויה, יין, 1/2 כוס פלפל ירוק, בצל, שום וג ' ינג ' ר; לכסות ולעבד עד חלקה. מערבבים זרעי שומשום.
מכסים ומקררים תערובת 1/3 כוס עבור basting.
יוצקים את התערובת הנותרת לתוך שקית פלסטיק גדולה resealable; מוסיפים את הבשר. לאטום את התיק ולהפוך למעיל; לקרר בין לילה. מקררים את שאר הפלפלים.
ניקוז ולהשליך מרינדה. על 16 שיפודי מתכת או ספוג עץ, לסירוגין להשחיל את הבשר, פטריות, עגבניות ופלפלים הנותרים.
להרטיב מגבת נייר עם שמן בישול; באמצעות מלקחיים ארוכים מטופלים, לייפות קלות את מתלה הגריל. קבב גריל, מכוסה, מעל חום בינוני או צלייה 4 ב. מן החום במשך 10-15 דקות או עד בשר מגיע doneness הרצוי, מפנה מדי פעם צלילת עם המרינדה שמורות.