בשרי ממולאים מניקוטי
מניקוטי ממולא בשרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 634 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם רוטב ספגטי, ביצה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו מניקוטי בשרי, מניקוטי תרד בשרי, ו מניקוטי גבינה בשרית (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה; לשטוף עם מים קרים.
הסר תרמילים מן הנקניקיות, וזורקים. מבשלים נקניק ובשר בקר במחבת גדולה, מערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר אינו ורוד.
מערבבים יחד ביצה וחלב בקערה גדולה; מוסיפים לחם. מערבבים פנימה תערובת נקניקיות, גבינת מוצרלה, ו -5 המרכיבים הבאים. כף לקליפות מניקוטי, וסדר בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'.
יוצקים 1 1/2 צנצנות רוטב ספגטי מעל קליפות.
אופים, מכוסה, בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף ויוצקים הנותרים 1/2 רוטב ספגטי צנצנת מעל פגזים; מפזרים פרמזן.
אופים, חשופים, עוד 10 דקות.
הערה: תבשיל ניתן להרכיב וקפוא עד 1 חודש. מופשר במקרר לילה; אפוי, מכוסה, ב 350 במשך 40 דקות או עד מחומם.