אם יש לכם שמן זית, שרימפס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו ירקות בגריל עם אורז זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לשלב את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
3
בקערה גדולה, לשלב חצי המרינדה עם חזה עוף, ירכיים עוף, שרימפס. לזרוק לשלב. לכסות ולתת להשרות לפחות 1 שעה. אם במרינדה במשך יותר משעה 1, הקפד לקרר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
4
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
מברשת את התירס עם המרינדה בשימוש שמור לעטוף בנייר כסף. לזרוק את הפטריות עם 1/4 כוס המרינדה השמורה בשימוש. גריל חזה עוף וירכיים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 7 דקות בצד. גריל התירס בתוך הנייר, במשך כ 5 דקות בצד. גריל הפלפלים במשך כ 5 דקות בצד. גריל שרימפס והפטריות, כ 2 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6
מברשת את הפלפלים בגריל עם האחרון של המרינדה בשימוש שמורות. חותכים את הפלפלים והפטריות לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
לארגן בשרים וירקות בגריל על orzo זעפרן על מגש גדול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זעפרן
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הזעפרן, מערבבים, ומאפשרים את הזעפרן לפרוח, כ 5 דקות. להחזיר את החום בינוני ואת המניה לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
10
מסננים orzo ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
11
מוסיפים את שמן הזית, מיץ לימון, מלח, פלפל ופטרוזיליה. לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר