אם יש לכם שמן זית, שרימפס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו ירקות בגריל עם אורז זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לשלב את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה גדולה, לשלב חצי המרינדה עם חזה עוף, ירכיים עוף, שרימפס. לזרוק לשלב. לכסות ולתת להשרות לפחות 1 שעה. אם במרינדה במשך יותר משעה 1, הקפד לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
מברשת את התירס עם המרינדה בשימוש שמור לעטוף בנייר כסף. לזרוק את הפטריות עם 1/4 כוס המרינדה השמורה בשימוש. גריל חזה עוף וירכיים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 7 דקות בצד. גריל התירס בתוך הנייר, במשך כ 5 דקות בצד. גריל הפלפלים במשך כ 5 דקות בצד. גריל שרימפס והפטריות, כ 2 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מברשת את הפלפלים בגריל עם האחרון של המרינדה בשימוש שמורות. חותכים את הפלפלים והפטריות לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
7
לארגן בשרים וירקות בגריל על orzo זעפרן על מגש גדול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זעפרן
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הזעפרן, מערבבים, ומאפשרים את הזעפרן לפרוח, כ 5 דקות. להחזיר את החום בינוני ואת המניה לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
10
מסננים orzo ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מוסיפים את שמן הזית, מיץ לימון, מלח, פלפל ופטרוזיליה. לזרוק לשלב.