אם יש לכם שמן זית, שרימפס, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו נטישה פזיזה: מחבת צרובה עם ירקות זעפרן הדר על Orzo ארוגולן, המרכיב הסודי (זעפרן): זעפרן אורז תפוז פילאף עם אורזו וצנוברים, ו ירקות בגריל עם אורז זעפרן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, לשלב את החומרים המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פתיתי ירקות
5
מברשת את התירס עם המרינדה בשימוש שמור לעטוף בנייר כסף. לזרוק את הפטריות עם 1/4 כוס המרינדה השמורה בשימוש. גריל חזה עוף וירכיים לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות F, על 7 דקות בצד. גריל התירס בתוך הנייר, במשך כ 5 דקות בצד. גריל הפלפלים במשך כ 5 דקות בצד. גריל שרימפס והפטריות, כ 2 דקות בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ
6
מברשת את הפלפלים בגריל עם האחרון של המרינדה בשימוש שמורות. חותכים את הפלפלים והפטריות לפני ההגשה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
7
לארגן בשרים וירקות בגריל על orzo זעפרן על מגש גדול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זעפרן
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
8
בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לנמוך, להביא את המניה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
מוסיפים את הזעפרן, מערבבים, ומאפשרים את הזעפרן לפרוח, כ 5 דקות. להחזיר את החום בינוני ואת המניה לרתיחה, ולאחר מכן להוסיף את orzo ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.