טנדת חזיר של Jalapeno-Apricot דורשת כ -35 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 346 קלוריות , 36 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. תמורת $2.08 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש כמון טחון, מלח, אורגנו ושמן זית. 2 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב . עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם שקדי חזיר עטופים בבייקון , שקדי חזיר צלויים טעימים עם סלט פטריות ועגבניות , וקדי חזיר בגריל ג'ינג'ר .
הוראות
1
שלבו את ששת המרכיבים הראשונים; לשפשף על בשר חזיר. מכסים ומכניסים למקרר עד שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים בשר חזיר ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים, ללא כיסוי, ב-400 מעלות למשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי הזיגוג; כפית 1/4 כוס על בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים 5-10 דקות יותר או עד שמדחום מצביע על 160 מעלות.