ג'נויז עם מילוי פירות אנד קרם
צריכים תוספת צמחונית לקטו אובו ? ג'נויז עם מילוי פירות 'אנד' קרם יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-12 מנות. תמורת 92 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 253 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך תמצית וניל, חמאה, תמצית לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה די גרוע. עוגת ג'נויז עם מילוי בויזנברי ומרנג איטלקי , מילוי קרם טעים או מטבל פירות! , וטארטספירות בצק עלים עם מילוי קרם ריקוטה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
קו שני משומן 9 אינץ'. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה ומשמנים את הנייר; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה חסינת חום, מערבבים ביצים וסוכר; מניחים מעל סיר גדול מלא ב-1-2 אינץ' מים רותחים.
מחממים על אש נמוכה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתערובת מגיעה ל-110 מעלות, בערך 8-10 דקות.
מסירים מהאש; מוסיפים קליפת לימון ותמצית. במיקסר ידני מקציפים במהירות גבוהה עד שהתערובת בצבע לימון ויותר מכפילה את נפחה. מקפלים פנימה קמח, 1/4 כוס בכל פעם. מקפלים בעדינות פנימה חמאה.
אופים ב-350 מעלות למשך 25-30 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מלא.
בקערה קטנה מערבבים מים רותחים וסוכר; מערבבים עד שהסוכר נמס. מערבבים מים קרים ומחלצים. בעזרת מזלג, לחורר באופן שווה חורים בעומק של 1/2 אינץ' בכל עוגה. כף סירופ סוכר על פני העוגה.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מוסיפים סוכר ווניל אם רוצים; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות.
מניחים עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במחצית מהקצפת ומעלים מחצית מהגרגרים. חזור על שכבות. שומרים במקרר.