קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ג'אם ושוקולד לבן פולי-פולי

ג'אם ושוקולד לבן פולי-פולי
ריבת המתכון & שוקולד לבן רולי-פולי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 4. מנה אחת מכילה 992 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. אם יש לך רפרפת קרטון, קמח העלאת עצמי, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'אם רוליפולי, ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג, ו פוליפוני-כדורי שוקולד.

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
חמאה גיליון אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דקאגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
3
מערבבים את הקמח עם הסוכר, הסואט וקמצוץ טוב של מלח, ואז נקשרים עם החלב כדי להפוך בצק רך, אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביותחמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטבאגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלוייםגרעיני דלעת לא קלויים
SuetSuet
4
הוסף מעט יותר חלב אם זה עוזר לאגד את החלקים האחרונים שנותרו בקערה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
5
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ל 20 x 30cm מלבני.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מורחים עם ריבה ולפזר עם השוקולד, משאיר גבול כל הדרך מסביב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ריבהריבה
7
מגלגלים את הבצק מקצה אחד קצר כך שיש לך צורה נקניק, ואז בעדינות לצבוט את הקצוות כדי לאטום את הריבה. בזהירות להרים על הקלף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
8
מקפלים את הנייר מעל הקצוות של פולי-שמנמן, ואז לעטוף די בחוזקה. מאובטח עם סיכות או בולדוג קליפים לאורך כל הדרך, כמו זה יעזור לך להשיג את הצורה העגולה הקלאסית.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
אופים במשך 50 דקות עד רול מרגיש מוצק ונראה זהב דרך הנייר. אפשר לעמוד 5 דקות לפני חיתוך, כמו זה יעצור את הריבה זורם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות12 צלעות טלה, מצופות עצמות
10
טפטוף עם שוקולד נמס ומגישים עם קנקן של פודינג מחומם.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'