ריבת המתכון & שוקולד לבן רולי-פולי יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 10 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 4. מנה אחת מכילה 992 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. אם יש לך רפרפת קרטון, קמח העלאת עצמי, ריבת פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ג'אם רוליפולי, ריבס וריבת פטל רולי פולי עם רוטב וניל פודינג, ו פוליפוני-כדורי שוקולד.
הוראות
1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
12 צלעות טלה, מצופות עצמות
2
חמאה גיליון אפייה קלף.
מרכיבים שתצטרך
אגס אחד (כגון אנז'ו או בארטלט), קצוץ דק
3
מערבבים את הקמח עם הסוכר, הסואט וקמצוץ טוב של מלח, ואז נקשרים עם החלב כדי להפוך בצק רך, אבל לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חמאה קרה לא מלוחה (1 מקל), חתוכה לקוביות
אגסים פרוסים (פחיות כל אחת), מסוננים היטב
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גרעיני דלעת לא קלויים
Suet
4
הוסף מעט יותר חלב אם זה עוזר לאגד את החלקים האחרונים שנותרו בקערה.
מקפלים את הנייר מעל הקצוות של פולי-שמנמן, ואז לעטוף די בחוזקה. מאובטח עם סיכות או בולדוג קליפים לאורך כל הדרך, כמו זה יעזור לך להשיג את הצורה העגולה הקלאסית.