קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini

ג'ון דורי Oyster Bar Oyster Pan Roasty with Uni Butter Crostini
ג'ון דורי Oyster Bar צלי מחבת צדפה עם Crostini חמאת Uni יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 588 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל חריף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו רול הלובסטר של ג'ון דורי אויסטר בר, Motoyaki הצדפה של ביג ג'ון, ו צלי צדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את הבצל ושום טחון; מבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את ורמוט; להרתיח על חום גבוה בינוני עד מופחת בחצי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
5
מוסיף את ליקר צדפות ומניות דגים ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
ליקרליקר
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
6
מוסיפים את השמנת ומבשלים על אש מתונה עד שרוטב מעילי כפית, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
הסר מהחום.
8
מוסיפים 1 כפית מיץ לימון; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
בינתיים לטאטא את לשונות uni וחמאה מתרככת יחד כדי להפוך את חמאת Uni.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מוסיפים את הצדפות לרוטב עם מעט נוזל צדפות וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מוסיפים את טרגון ומיץ לימון הנותרים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד התחמם, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
12
מחלקים את הצדפות בין 4 קערות, מוסיפים רוטב ומפזרים עם פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מגישים עם טוסטים כי כבר התפשט עם חמאת Uni.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.